Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Kolumni
Tilaajille

Joko saa­tai­siin stoppi hin­ta­hä­mäyk­sil­le? Mie­lui­ten asioin liik­kees­sä, jossa ei tar­vit­se os­tok­sia teh­des­sään miet­tiä, kuinka suureen halpaan tällä kertaa menin

Kun kotiin tarvittiin uusi matto, tartuin postilaatikkoon tulleisiin tarjouslehtisiin.

”KAIKKI tuotteet vähintään 50 prosentin alennuksessa”, mainosti yksi ketju näyttävästi. KAIKKI tuotteet -50 prosenttia, jopa -75, mainosti toinen. Hyvä hetki siis mattokaupoille, ajattelin.

Myymälässä matoissa olikin huima valikoima. Huokaisin jo mielessäni, kuinka fiksuun ajankohtaan hankinnan olin jättänyt.

Mutta eihän se niin mennyt. Hypistelemäni matot olivat erikseen merkittyjä ”huipputuotteita”, joita alennus ei koskenut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.