Lapin Kansa live: Arctic Volley kohtaa lii­gas­sa Jy­my­Vol­leyn – katso huip­pu­len­to­pal­loa suorana kello 18.30

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Joh­ta­mis­osaa­mi­sen ke­hit­tä­mis­tä poh­joi­ses­sa

Näkökulma

Johtaminen ja sen osaaminen on keskeinen lähtökohta ja aihe puhuttaessa yritysten ja organisaatioiden menestymisestä. Usein näiden kahden asian välille, johtaminen ja yrityksen menestys, voidaan laittaa yhtäläisyysmerkki. Hyvä johtaminen johtaa yritysten ja organisaatioiden kokonaisvaltaiseen menestymiseen.

Mitä johtamisosaaminen on ja miten sitä kehitetään? Kyseessä on laaja kokonaisuus, jonka osa-alueiden tarkka tunnistaminen tai mittaaminen on vaikeaa. Johtamisosaamisen kehittämisessä on tärkeää haastaa yrityksen tai organisaation yksittäinen johtaja (tai koko yritys/ organisaatio) pohtimaan johtamisosaamista ja käynnistämään toimia sen kehittämiseksi. Yhteinen keskustelu ja pohdinta voivat lisätä osaamisen jakamista ja tuottaa uusia yhteisiä avauksia.

Myös lappilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa keskustellaan paljon johtajuudesta ja sen kehittämisestä. Erityisesti mikro- ja pk-yritysten johtamisella on haasteita hyödyntää toimintaympäristön muutoksia. Muutokset liittyvät muun muassa digitalisaatioon, etätyön johtamiseen, kansainväliseen työvoimaan ja kestävän kehityksen vaatimuksiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.