Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Jo sata vuotta li­ha­kaup­paa käynyt Kyl­mä­sen li­ha­ja­los­ta­mo ha­keu­tuu kon­kurs­siin – yri­tyk­sel­lä on tehdas ja myymälä So­dan­ky­läs­sä

Yritys työllistää Pohjois-Suomessa noin 30 henkilöä. Palkkasaatavia ei kukaan jää ilman, toimitusjohtaja kertoo.

Kylmänen Food Oy eli Lihajalostamo Kylmänen on hakeutunut konkurssiin. Konkurssihakemus saapui käräjäoikeuteen perjantaina 28. lokakuuta.

Kylmäsen lihajalostamo on 1900-luvun alusta lihanjalostamista ja -kauppaa tehnyt perheyritys jonka pääkonttori sijaitsee Rantsilassa nykyisessä Siikalatvan kunnassa. Sillä on tehdas Sodankylässä ja myymälät Rantsilassa, Sodankylässä ja Pudasjärvellä. Oulun myymälä suljettiin vuonna 2020.

Kylmänen tuottaa muun muassa kokolihatuotteita, säilykkeitä ja eineksiä.

Toimitusjohtaja Jaakko Kylmänen kertoo, että pääsyynä konkurssiin hakeutumiselle ovat ulkoisista syistä johtuvat maksuvaikeudet. Ongelmia liikevaihdon kanssa on ollut erityisesti viimeiset neljä vuotta. Toimintaa on kurittanut vuoden 2017 tulipalo, korona ja tämän vuoden erityisen korkeat kustannukset.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.