uimarannat: Si­ni­le­vä­kau­si on alkanut La­pis­sa­kin – ha­vain­to­ja etenkin Pe­rä­me­ren ran­ni­kol­ta

pääkirjoitus: Hy­vin­voin­ti­alueen pitää olla valmis puolen vuoden päästä – joh­ta­ja­va­lin­nat ovat työl­lis­tä­neet eikä ra­di­kaa­lei­hin muu­tok­siin tunnu olevan aikaa

Jari Iisakka Lap­pia-Kou­lu­tus Oy:n toi­mi­tus­joh­ta­jak­si

Jari Iisakka siirtyy Lappia-Koulutus Oy:n myyntipäällikön tehtävästä yhtiön toimitusjohtajaksi 1.8.2022 – 31.7.2023. Tehtävä täytettiin sisäisesti, koska haluttiin varmistaa vahva osaaminen ja yhtiön toiminnan tuntemus muuttuvassa toimintaympäristössä ja tilanteessa, jossa muun muassa työ- ja elinkeinoministeriön TE-palvelut siirtyvät kuntien hoidettavaksi vuoden 2024 aikana. Iisakkan edeltäjä toimitusjohtaja Katja Jaako-Körkkö siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.

– Olemme todella iloisia, että Lappia-Koulutus Oy:n toimitusjohtajaksi saimme pitkän linjan vahvan myynti- ja työelämäosaajan. Jari Iisakka on nykyisessä tehtävässään syventynyt myös Lappia-konsernin tehtäviin, joten saumaton yhteistyö jatkuu siltäkin osin. Toimitusjohtajan tehtävän lisäksi Jari Iisakka toimii myös osittain Ammattiopisto Lappian osaamispalvelujohtajana vastuualueenaan työelämäkumppanuudet ja -verkostot, kertoo Lappia-Koulutus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Virpi Lilja.