Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

pääkirjoitus: Putinin Venäjä on to­dis­ta­nut ar­vaa­mat­to­muu­ten­sa ja häi­käi­le­mät­tö­myy­ten­sä jo useam­paan kertaan – Suomen on oltava valmis mihin tahansa

Jari Iisakka Lap­pia-Kou­lu­tus Oy:n toi­mi­tus­joh­ta­jak­si

Jari Iisakka siirtyy Lappia-Koulutus Oy:n myyntipäällikön tehtävästä yhtiön toimitusjohtajaksi 1.8.2022 – 31.7.2023. Tehtävä täytettiin sisäisesti, koska haluttiin varmistaa vahva osaaminen ja yhtiön toiminnan tuntemus muuttuvassa toimintaympäristössä ja tilanteessa, jossa muun muassa työ- ja elinkeinoministeriön TE-palvelut siirtyvät kuntien hoidettavaksi vuoden 2024 aikana. Iisakkan edeltäjä toimitusjohtaja Katja Jaako-Körkkö siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.

– Olemme todella iloisia, että Lappia-Koulutus Oy:n toimitusjohtajaksi saimme pitkän linjan vahvan myynti- ja työelämäosaajan. Jari Iisakka on nykyisessä tehtävässään syventynyt myös Lappia-konsernin tehtäviin, joten saumaton yhteistyö jatkuu siltäkin osin. Toimitusjohtajan tehtävän lisäksi Jari Iisakka toimii myös osittain Ammattiopisto Lappian osaamispalvelujohtajana vastuualueenaan työelämäkumppanuudet ja -verkostot, kertoo Lappia-Koulutus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Virpi Lilja.