kolumni: Päät­tää­kö kau­pun­ki vai mat­kai­lu­bis­nes siitä, montako ho­tel­lia Ro­va­nie­men kes­kus­taan mahtuu?

Lapin Kansa Live: Vuoden suurin voi­mis­te­lu­ta­pah­tu­ma käyn­nis­tyy toden teolla per­jan­tai­aa­mu­na – seuraa Voi­mis­te­lu­päi­vien lä­he­tyk­siä suorana täältä

pääkirjoitus: Orpon hal­li­tuk­sen esteet ovat kaa­tu­neet yksi toi­sen­sa jälkeen ja ohjelma on viittä vaille valmis – var­si­nai­nen kes­tä­vyys­tes­ti on silti edessä päin

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Jäikö korkki auki?

Kesällä ja lomaillessa elämä usein vapautuu myös alkoholin käytön suhteen – lasillinen silloin tällöin, pullo, pari viikossa. Kesähän on niin harvoin, ja lyhytkin se on. Eihän kesätissuttelusta mitään haittaa voi olla, saatat selitellä itsellesi ja muille.

Kun arki syksyn tullen taas koittaa, saatko korkin kiinni? Vai tarvitsetko apua ja tukea?

Jos tarvitset apua muista, että vertaistuki auttaa ja saman kokeneet vertaiset tukevat. Tämä tiedetään A-kiltatoiminnassa jo 60 vuoden kokemuksella.

Vuonna 1962 joukko toipuvia alkoholisteja perusti ensimmäisen A-killan Turkuun. He ymmärsivät kokemuksestaan, että päihteiden käytöltä vapautuvalle ajalle ja päihteiden käytön tilalle tarvitaan jotain päihteettömyyttä tukevaa tekemistä. Syntynyt tyhjiö on täytettävä mielekkäällä tavalla.

A-kiltalainen vertaistuki antaa elämään uutta sisältöä ja mielekästä tekemistä sekä päihteettömyyttä tukevia ystäviä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.