PAUKKUPAKKASET: Pak­ka­nen alkaa ki­ris­tyä vii­kon­lop­pua vasten – it­se­näi­syys­päi­vä­nä hä­tyy­tel­lään monin paikoin -35:tä astetta

RAVINTOLARAJOITUKSET: Ro­va­nie­mel­lä tiu­kem­mat ra­vin­to­la­ra­joi­tuk­set vii­kon­lo­pus­ta alkaen – ko­ronapas­sil­la ra­joi­tuk­sia ei tar­vit­se nou­dat­taa

Joulukalenteri: Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ri vie aikojen taakse

Tilaajille

Italian taivas on jälleen sininen ja maa on mat­kal­la me­nes­tyk­seen EM-ki­sois­sa – "Takana on synkkä jakso Az­zur­rin his­to­rias­sa"

Italia floppasi ulos vuoden 2018 MM-kisoista. Sen jälkeen Azzurrin puikkoihin astui Roberto Mancini, jonka johdolla joukkue on pelannut jo 30 perättäistä ottelua ilman tappiota. EM-turnauksessa Italia rynnisti pudotuspeleihin kolmella voitolla ja 7–0-maalierolla.

Jalkapallon MM-turnaushistorian jokainen voittajajoukkue on uniikki yhdistelmä aikansa suurimpia pelaajia, mutta Italian vuoden 2006 maailmanmestariryhmä erottuu jopa siitä joukosta poikkeuksellisilla tähdillään.

Muiden muassa Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Andrea Pirlo, Francesco Totti ja Alessandro del Piero kiidättivät Azzurrin MM-titteliin.