Mainos

IKH Ro­va­nie­mi täyttää vuoden – juhlaa vie­te­tään ve­tä­vien tar­jous­ten, tuo­te-esit­te­ly­jen, työ­näy­tös­ten ja kak­ku­kah­vien mer­keis­sä

Aihetta juhlaan on, sillä rovaniemeläiset ovat ottaneet vuosi sitten avatun suurmyymälän avosylin vastaan. Yhä useamman askel käy IKH Rovaniemen asiantuntevan palvelun ja laajan valikoiman äärelle. Myös IKH:n asiakaslupaus on vakuuttava.

Työasujen, suojainten ja turvatuotteiden myyjä Miia Päiveröinen ja mymälävastaava Vesa Mänty kutsuvat asiakkaat mukaan IKH Rovaniemen syntymäpäiville.
Työasujen, suojainten ja turvatuotteiden myyjä Miia Päiveröinen ja mymälävastaava Vesa Mänty kutsuvat asiakkaat mukaan IKH Rovaniemen syntymäpäiville.

IKH Rovaniemen suurmyymälä vetäjää Petri Metsäkoivua hieman puhalluttaa. Myymälän ensimmäinen vuosi on ollut vauhdikas ja kaupankäynnin tahti on vain kiihtynyt loppuvuotta kohti.

”Olemme järjestäneet syksyn mittaan viisi isoa markkinointitapahtumaa ja nyt on vuorossa syntymäpäivät. Asiakkaat ovat löytäneet meidät hyvin ja olemme saaneet hyvää palautetta asiakaspalvelusta. Vaikka ajat eivät ole olleet parhaita mahdollisia, olemme oikein tyytyväisiä ensimmäiseen vuoteemme ja tästä on hieno jatkaa”, Metsäkoivu kertoo.

IKH Rovaniemen hurja rumba jatkuu syntymäpäiväviikollakin. Torstaina 9.11. rysähtävät juhlatarjoukset, jotka ovat voimassa lauantaihin asti tai niin kauan kuin tarjoustuotteita on jäljellä. ”Hylkäsimme yhden päivän kestävät tarjoukset, koska haluamme mahdollisimman monen ehtivän kaupoille vähän kauempaakin”, Metsäkoivu perustelee.

Syntymäpäivien tarjoukset ovat ennennäkemättömiä, esimerkkinä moottorikelkkakäyttöön tarkoitettu sivulle kallistuvakuomuinen peräkärry.
Syntymäpäivien tarjoukset ovat ennennäkemättömiä, esimerkkinä moottorikelkkakäyttöön tarkoitettu sivulle kallistuvakuomuinen peräkärry.

Juhlaviikon pääpäivä on torstaina 9.11. Silloin tarjotaan kakkukahvit 500 ensimmäiselle asiakkaalle.

Torstaina pääsee seuraamaan Stihlin, Milwaukeen ja Hikokin tuote-esittelyjä. Pihalle pystytetyissä teltoissa on akku- ja polttomoottorimallien työnäytöksiä. ”Tarjoukset ovat ennennäkemättömiä. Esimerkiksi moottorikelkkakäyttöön tarkoitettua sivulle kallistuvakuomuista peräkärryä ei saa mistään muualta tähän hintaan”, Metsäkoivu arvelee.

Synttäriviikolla IKH Rovaniemi palvelee normaalien aukioloaikojen puitteissa, esittelyt ja tarjoilut ajoittuvat klo 10–15 välille.

Laadukkaat ammattivaatteet ja painatuspalvelu vetävät

Työasujen, suojainten ja turvatuotteiden myyjä Miia Päiveröinen iloitsee IKH Rovaniemen ensimmäisestä vuodesta. ”Oli hienoa päästä nyt ensimmäistä kertaa vaihtamaan myytävät asut talvikauden vaatteisiin. Nyt haetaan esimerkiksi talvihanskoja ja meillä on tarjolla laadukkaita talvihanskoja kilpailukykyisin hinnoin.”

Asiakkaalle myymälän vaatepuolen hyllyissä on valittavana isoja ja luotettavia merkkejä. ”Meiltä löytyy Jalas, Helly Hansen, Sievin jalkineet ja vaatteet. IKH:lla on myös oma vahva merkki Patron, jonka käsineet, vaatteet ja suojaimet ovat korkean laatunsa ansiosta suosittuja. Suosittelen myös Hellbergin, Milwaukeen ja Petzlin kypäriä, valaisimia ja turvalaitteita”, Päiveröinen ylpeänä esittelee laajaa valikoimaa.

Miia Päiveröinen kertoo, että IKH Rovaniemen työasujen painatuspalvelu on herättänyt paljon kiinnostusta.
Miia Päiveröinen kertoo, että IKH Rovaniemen työasujen painatuspalvelu on herättänyt paljon kiinnostusta.

Hän kertoo, että IKH Rovaniemen työasujen painatuspalvelu on herättänyt kiinnostusta. ”Painamme lämpöprässillä meiltä ostettuun vaatteeseen asiakkaan meille tuoman tai sähköpostilla lähettämän valmiin logon. Logon pitää mielellään olla AI tai EPS-muodossa hyvän painojäljen takaamiseksi. Painatuksen hinta vaihtelee logon koon ja värien määrän mukaan. Oikeasti edullinen palvelu kiinnostaa ammattilaisten lisäksi myös kaveri- ja harrastusporukoita”, Päiveröinen kertoo.

IKH Rovaniemi on onnistunut laajentamaan työasujen asiakaspohjaa, kun nyt myös matkailupalveluja tarjoavat yritykset hankkivat sieltä kestäviä, laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita omille työntekijöilleen ja asiakkaidensa käyttöön.

Naisille on tarjolla oma työvaatemallistonsa. Myös lapsille on tarjolla omat työvaatteet. Pienin takkien ja housujen lastenkoko on 100-senttinen eli se on tarkoitettu noin 3–4-vuotiaille.

IKH:lla on myös oma vahva merkki Patron, jonka käsineet, vaatteet ja suojaimet ovat korkean laatunsa ansiosta suosittuja.
IKH:lla on myös oma vahva merkki Patron, jonka käsineet, vaatteet ja suojaimet ovat korkean laatunsa ansiosta suosittuja.

Kestävä asiakaslupaus, hyvä palvelu ja vahvat brändit

Myymälävastaava Vesa Mänty kertoo, että IKH Rovaniemi panostaa tosissaan hyvään ja asiantuntevaan asiakkaan palveluun.

”Pidämme tiukasti kiinni asiakaslupauksestamme. Sen mukaan hankimme vuorokaudessa asiakkaalle tuotteen, jos sitä ei ole myymälässä hyllyssä”, Mänty valottaa.

Käytännössä lupaus tarkoittaa sitä, että asiakkaan kaipaama tuote tilataan IKH:n Kauhajoella sijaitsevasta suuresta keskusvarastosta ja posti tuo sen vuorokaudessa Rovaniemen myymälään.

Mikäli tilaus tehdään ennen kello 13:00, tavara saapuu seuraavaksi aamuksi noudettavaksi.

”Lupaamme myös, että me emme jätä asiakasta yksin. Jos käy niin, että asiakkaan etsimää tuotetta ei löydy IKH:n valikoimista, selvitämme mistä asiakas pääsee ostamaan tuotteen”, Mänty kuvailee.

Hän jatkaa, että kaikki asiakkaat pyritään palvelemaan yhtä hyvin riippumatta ostoksen arvosta. ”Asiakas, joka on tällä viikolla ostamassa ruuvin, voi ensi viikolla palata myymälään isompi hankinta mielessään”, Mänty sanoo.

Maailmanluokan palvelua

Maailmanluokan palvelusta kertoo jotakin se, että vaikka myymälä avataan arkisin kello 7, myymälässä on henkilökuntaa aikaisten asiakkaiden varalta jo ennen avaamista. Myös IKH Rovaniemen hydrauliikkaletkupalvelut ovat asiakkaiden käytössä arkipäivinä pitempään sekä lauantaisin, kun muut alan liikkeet ovat eivät ole auki.

IKH Rovaniemen varaosavalikoima on laaja.

”Myymiimme merkkeihin löytyy varaosat hyllystä ja verkkokaupasta asiakas voi itsekin selata, mitä varaosia meillä on tarjolla. Varaosapalvelujen lisäksi tarjoamme myös huoltopalvelut, mihin kaikki ammattiliikkeet eivät pysty”, Mänty huomauttaa.

Hän on tyytyväinen siihen, että IKH Rovaniemellä myynnissä olevat brändit vahvistuvat entisestään.

”Talven aikana saamme valikoimiimme Kärcher pro -ammattilaislinjan puhdistamiseen tarkoitettuja tuotteita. Mustaharmaalla värityksellään muista erottuvien koneiden teho on parempi ja takuu pitempi”, Mänty kertoo.

Vesa Mänty ja Miia Päiveröinen pitävät tiukasti kiinni IKH:n asiakaslupauksestamme. Sen mukaan asiakkaalle hankitaan tuote vuorokaudessa, jos sitä ei ole myymälässä hyllyssä.
Vesa Mänty ja Miia Päiveröinen pitävät tiukasti kiinni IKH:n asiakaslupauksestamme. Sen mukaan asiakkaalle hankitaan tuote vuorokaudessa, jos sitä ei ole myymälässä hyllyssä.

Jo puolet asiakaskunnasta tiliasiakkaita

Traktoripurkamosta Isojoelta alkunsa saanut IKH on löytänyt hyvän jalansijan Rovaniemellä. ”Pyrimme saamaan asiakkaaksemme erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Tällä hetkellä myynnistä puolet on laskutusmyyntiä ja tavoitteenamme on laskutusmyynnin kasvattaminen edelleen”, Metsäkoivu sanoo.

Syyskuun fuusiossa IKH:n itse operoimat 12 suurmyymälää – joukossa Rovaniemen myymälä – yhdistettiin nykyiseen emoyhtiöön, joka jatkaa nimellä IKH Retail Oy. Asiakkaille myymäläyhtiöiden fuusio tarkoittaa aiempaa yhtenäisempää palvelu- ja tuotevalikoimaa sekä sujuvampaa asiointia. IKH:n jälleenmyyjinä jatkaa entiseen malliin 120 yrittäjävetoista myymälää.

Toukokuussa IKH avasi toukokuun lopulla Tampereen Lielahteen uudistuneen konseptin mukaisen suurmyymälän. IKH:n seuraava oma myymälä avataan Helsingin Roihupeltoon vuoden 2024 alussa.

IKH:n asiakkaita ovat rakennus- ja kiinteistöhuolto-, maatalous- ja koneurakointiyritykset sekä laatutietoiset kuluttaja-asiakkaat. IKH:lla on myynnissä yli 50 000 tuotetta työpukeutumiseen, suojaukseen, urakointiin ja työnkoneisiin.

Rovaniemen IKH-suurmyymälä

Vierustie 5–7

96320 Rovaniemi

p. 0201 323 960

info.rovaniemi@ikh.fi

Avoinna: ma–pe klo 7–18, la klo 9–15. Suljettuna sunnuntaisin.

www.ikh.fi 

IKH

Yli 50-vuotias maahantuontiyritys

454 työntekijää omat suurmyymälät mukaan lukien

Yritys tuo maahan lähes 60 000 nimikkeen tuotevalikoimaa 30:sta eri maasta

Suomessa on yhteensä 13 IKH-suurmyymälää ja lähes 120 myymälää jälleenmyyjäverkostossa

Toimitilojen koko Kauhajoella noin 52 000 m², josta varastotilaa 42 000 m²