Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ikä­ih­mis­ten ko­ti­hoi­toon on saatu Ro­va­nie­mel­lä pal­kat­tua lisää hen­ki­lös­töä kesän jälkeen – Lapin kes­kus­sai­raa­las­sa siirtoa odot­ta­via on edel­leen

Rovaniemen kaupunki on saanut rekrytoitua henkilökuntaa ikäihmisten kotihoitoon, kaupunki tiedottaa. Tämä on lyhentänyt kotihoitoon pääsyä odottavien jonoa.

Henkilöstön saatavuus on Rovaniemen kaupungin mukaan parantunut viime kesän jälkeen. Keväällä perustetussa uudessa tehostetun palveluasumisen yksikössä on yhteensä 19 paikkaa, joista syyskuussa on otettu käyttöön yhdeksän. Loput paikat otetaan kaupungin mukaan käyttöön marraskuun viimeisellä viikolla.

Jonoa keskussairaalasta siirtoa odottavissa

Rovaniemen kaupungin tavoitteena on toimilla nopeuttaa Lapin keskussairaalassa (LKS) odottavien pääsyä kaupungin kuntoutussairaalaan ja sieltä kotihoitoon tai palvelutaloihin.

LKS:ssa siirtoa odottavissa on kaupungin mukaan edelleen jonoa, koska sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita on ollut aiempaa enemmän.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.