Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Hyl­keen­pyyn­nis­sä olleen miehen ase laukesi Ka­la­joel­la, luoti lävisti veneen ja haa­voit­ti kahta jäällä ollutta met­säs­tys­to­ve­ria

Paikalle hälytettiin Rajavartiolaitoksen ja pelastuslaitoksen veneet, joilla loukkaantuneet metsästäjät siirrettiin rantaan ja siitä helikopterilla jatkohoitoon. Poliisin alustavan tiedon mukaan loukkaantuneet eivät ole hengenvaarassa.

Hylje kuvattuna Perämerellä. Arkistokuva ei liity jutun tapaukseen.
Hylje kuvattuna Perämerellä. Arkistokuva ei liity jutun tapaukseen.
Kuva: Anssi Jokiranta

Kaksi hylkeenpyynnissä Kalajoella ollutta miestä on loukkaantunut vahingonlaukauksesta perjantaina iltapäivällä, kertoo poliisi.

Onnettomuus tapahtui Himankakylän kohdalla Pappilankarin eteläpuolella merialueella. Mieskolmikko oli ajanut veneellä jäätikön reunaan ja kaksi heistä oli lähtenyt jäälle hylkeitä pyytämään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.