Kuusi mil­joo­naa mur­hat­tua vel­voit­taa si­nut­kin kat­so­maan pa­huut­ta silmiin

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Tilaajille

Huu­me­kus­kit työl­lis­ti­vät po­lii­sia pit­kä­nä­per­jan­tai­na Me­ri-La­pis­sa – opiaat­tien alai­se­na ajaneen hal­lus­ta löytyi pis­too­lin pat­ruu­noi­ta

Poliisipartiota vastaan tuli Kemin Karihaarankadulla hieman keskiyön jälkeen normaalin partioinnin yhteydessä henkilöauto, jota kuljetti 44-vuotias ulkopaikkakuntalainen mies. Poliisit päättivät tarkistaa kuljettajan ajokunnon ja mies antoi positiivisen tuloksen opiaateille huumepikatestissä.

Miehelle suoritettiin turvatarkastus, jossa poliisi löysi hänen taskustaan kuusi kappaletta pistoolin patruunoita. Myös miehen auto tutkittiin.

Mies vietiin pysäytyspaikalta verikokeisiin Länsi-Pohjan keskussairaalaan. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia ja kyseessä oli vuoden sisään kolmas kerta, kun hänet tavattiin auton ratissa ilman ajo-oikeutta.

Poliisi kirjasi miehelle rikosilmoituksen kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja lievästä ampuma-aserikoksesta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi