kolumni: Eikö ka­las­tus­la­ki olekaan kai­kil­le sama? Kysymys on nyt ajan­koh­tai­sem­pi kuin koskaan

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Huono äiti -y­rit­tä­jä Sari Helin löysi Kuu­sa­mos­ta rau­hoit­tu­mis­pai­kan ko­ro­na­tu­ki­ko­hun kes­kel­lä – Tu­le­vas­sa ruo­ka­kir­jas­sa yh­dis­tyy rakkaus ruokaan ja luon­toon

Sari Helinin ja Ilkka Lääverin syksyllä ilmestyvän ruokakirjan kuvista iso osa on otettu Kuusamossa.
Sari Helinin ja Ilkka Lääverin syksyllä ilmestyvän ruokakirjan kuvista iso osa on otettu Kuusamossa.
Kuva: Mikko Halvari

Huono äiti -yrittäjä Sari Helin ja Kuusamon kala Oy:n toimitusjohtaja Juha Korhonen olivat viime keväänä edustamassa yrityksiään Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa. Helin ja Korhonen ystävystyivät kuvauksissa.

Koronakevään aikana Helin joutui kohun keskelle, kun hänen yrityksensä sai Bussiness Finlandilta 100 000 euron rahoituksen tuotekehitykseen. Asia nostettiin lööppeihin ja sitä vatvottiin keskustelupalstoilla.