Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Huol­to­ase­mil­ta lähtee polt­to­ai­net­ta var­kai­den matkaan jopa vii­koit­tain – Juok­su­ben­sa­il­miö­tä ha­lu­taan kitkeä mak­su­ta­pa­muu­tok­sil­la

Polttoaineen maksaminen vasta tankkauksen jälkeen saattaa olla pian historiaa.

Esimerkiksi Nesteen huoltoasemilla ollaan muuttamassa polttoaineen maksutapaa. Jatkossa maksu veloitetaan asiakkaalta aina etukäteen myös silloin, kun asiakas maksaa aseman sisällä.

Hän maksaa siellä ennakkoon haluamansa summan polttoainetta, ja jos hän tankkaakin jakelumittarista sitä tätä vähemmän, palauttaa kassajärjestelmä erotuksen kortilla maksaneen asiakkaan tilille.

Neste Suomen asemaverkostosta vastaavan liiketoimintajohtajan Katri Taskisen mukaan uudistuksella halutaan palvella asiakkaita, jotka haluavat maksaa tankkauksen nimenomaan sisälle mutta samalla halutaan pienentää varkausriskiä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.