Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

HS: TEM:n korkea vir­ka­mies pi­dä­tet­ty – mar­ja­yri­tys Po­la­ri­can toi­mi­tus­joh­ta­ja Jukka Kristoa epäil­lään nyt tör­keäs­tä ih­mis­kau­pas­ta

Marjayritys Polarica Marjanhankinta oy:n liittyvä rikostutkinta on edennyt, tiedottaa poliisi.

Polarican toimitusjohtajaa Jukka Kristoa ja thaimaalaista henkilöä epäillään nyt törkeästä ihmiskaupasta. Rikosnimike muuttui tutkinnan edetessä epäillystä ihmiskaupasta epäillyksi törkeäksi ihmiskaupaksi.

Lisäksi poliisi on pidättänyt yhden henkilön epäiltynä törkeästä lahjuksen ottamisesta ja törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan kyse on työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) hallitusneuvos Olli Soraisesta. Ministeriön viestintäjohtaja Matti Hirvola on vahvistanut lehdelle, että Keskusrikospoliisi on torstaina kertonut ministeriön johdolle Soraista koskevasta tutkinnasta.

Sorainen on ollut valmistelemassa niin sanottua marjalakia, jonka tarkoituksena oli helpottaa marjanpoimijoiden asemaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.