Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Tilaajille

Ho­tel­li­aa­miai­sen sai Hel­sin­gis­sä syödä omassa rau­has­sa – ma­joi­tuk­sen kysyntä ryöp­säh­ti kasvuun etenkin Itä-Suo­mes­sa, Turussa ja Tam­pe­reel­la

Kesän alkupuolisko on ollut Suomen hotelleissa viime kesää vilkkaampi. Kaupunkilomalle mielivän voi olla vaikea saada haluamaansa huonetta viikonlopuksi esimerkiksi Turusta, Tampereelta, Oulusta tai Kuusamosta. Helsingissä hotelleissa on yhä väljää, koska kapasiteettia riittää ja ulkomaalaiset loistavat poissaolollaan.

Kesän alkupuolisko on ollut hotelleille taloudellisesti viime kesää kannattavampi, vaikka ulkomailta matkustetaan Suomeen edelleen hyvin vähän. Ulkomaalaisten kadon huomasi selvästi torstaina aamiaisaikaan turistien normaalisti suosimassa helsinkiläishotellissa.

Hotellit ovat tulevaksi viikonlopuksi lähes täyteen varattuja Turussa, Tampereella, Savonlinnassa, Lappeenrannassa, Oulussa ja Kuusamossa, käy ilmi Booking.com-palvelun tiedoista. Helsingissä ja Rovaniemellä taas yli neljäsosa hotellihuoneista oli torstaina vielä varattavissa viikonlopuksi.