Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Hio­ma­ton ti­mant­ti Muu­ro­las­sa

Lapin sairaanhoitopiirin yhtymähallitus on päättänyt siirtää Muurolan sairaalan loputkin toiminnot keskussairaalan yhteyteen. Ostajaa on haettu jo pidemmän aikaa.

Rovaniemen tilajaos on päättänyt valmistella tarjouspyyntöä Näsmänkiepin palvelutalosta. Muurolan sairaalan 34-hehtaarinen alue rakennuksineen voisi olla erinomainen paikka ikäihmisten laajennetuille palveluille ja asumisratkaisuille. Siitä on jo hyviä asiakaskokemuksia, kun paikka on remonttien vuoksi ollut väistötilana muutamalle palveluasumisen yksiköille.

Jokaisessa kerroksessa on 20 huonetta, useimmissa oma wc. Kerroksissa on oma sauna ja viihtyisä, iso parveke. Se sopisi vaikka osaston kesäkahvilapaikaksi. Talon erikoisuutena on kahdeksan keittiöllistä vierashuonetta.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita