Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Hiih­to­kes­kus- ja oh­jel­ma­pal­ve­lu­alo­jen työ­eh­to­so­pi­muk­set saatiin so­vit­tua kah­dek­si vuo­dek­si

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ja Palvelualojen ammattiliitto PAM ovat hyväksyneet hiihtokeskus- ja ohjelmapalvelualoja koskevat työehtosopimukset seuraaviksi kahdeksi vuodeksi.

Palkkaratkaisu on yksivuotinen. Toisen vuoden palkkaratkaisusta sovitaan ensi vuoden lokakuussa.

Palkankorotukset sovitaan ensisijaisesti paikallisesti niissä jäsenyrityksissä, joissa on luottamusmies. Jollei luottamusmiestä ole tai palkkaratkaisusta ei saavuteta yrityksessä yksimielisyyttä, palkankorotus määräytyy kaupan alan palkkaratkaisun mukaan. Tällöin ratkaisu on yleiskorotuksen ja paikallisen erän yhdistelmä.

Neuvotteluosapuolet ovat käyneet työehtosopimusneuvotteluja useiden viikkojen ajan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.