Mainos

Heik­koon hä­mä­rä­nä­köön löytyy rat­kai­su - DNeye-skan­ne­rin mittaus antaa huip­pu­tar­kat tiedot silmien tait­to­voi­mas­ta ja fyy­si­sis­tä mi­tois­ta

Paikallisessa Fenno Optiikka Lapissa ei asiantuntijaosaamisesta ja kokemuksesta ole puutetta. Optikot Petri Räsänen ja Mikko Sandgren ovat työskennelleet optisella alalla yhteenlaskettuna yli 50 vuotta.
Paikallisessa Fenno Optiikka Lapissa ei asiantuntijaosaamisesta ja kokemuksesta ole puutetta. Optikot Petri Räsänen ja Mikko Sandgren ovat työskennelleet optisella alalla yhteenlaskettuna yli 50 vuotta.

Häikäiseekö liikenteessä vastaantulevien valot tai näkyvätkö tiekyltit liian myöhään? Haluaisitko nähdä paremmin ajaessasi autoa tai työmatkapyöräillessäsi Lapin syksyn hämärässä? Tällöin kannattaa kääntyä paikallisen, asiantuntevan optikon puoleen.

– Oikeanlaisten silmälasien hankinta työmatkoja ja harrastuksia varten on järkevä investointi, joka monilta unohtuu. Jos hämäränäkö ei toimi normaalisti, arjen toimet syksy- ja talviaikaan vaikeutuvat ja riskit kasvavat erityisen suureksi vaikkapa liikenteessä, Fenno Optiikka Lapin optikko Petri Räsänen muistuttaa.

Ratkaisuna tähän Fenno Optiikka Lapilta löytyy maailman tarkin Rodenstock-ajolinssi sekä DNeye-skanneri, jonka avulla asiakas saa aivan uutta ja ainutlaatuista tietoa silmistään.

– Aikaisemmin hämäränäköä ei ole ollut mahdollista mitata, kunnes nyt. DNeye-skannerin mittaus antaa huipputarkat tiedot silmien taittovoimasta ja fyysisistä mitoista. Optikkomme hyödyntävät tietoa erittäin tarkkaan näkemiseen Rodenstock-linsseillä, Räsänen kertoo.

DNEye skannauksella Fenno Optiikka Lapin optikot kartoittavat mm. mykiön kirkkauden, silmän fyysiset mitat, silmän vääristymät ja niiden korjaukset sekä taittovoiman hämärässä ja myös kirkkaissa olosuhteissa. Skanneri toteuttaa myös erittäin tarkan silmänpaineen mittauksen, jossa huomioidaan silmän pinnan paksuus.

– Tämän tutkimuksen jälkeen voimme räätälöidä asiakkaalle sopivat Rodenstock-linssit, joilla värit näyttävät kirkkaammilta, yksityiskohdat erottuvat tarkemmin ja näkeminen on luonnollisen tarkkaa, myös syksyllä ja talvella, optikko Mikko Sandgren listaa.

Näkemisen tärkeys

Näkö on tärkein aistimme. Räsäsen mukaan lähes 90% ihmistä mieltää näön tärkeimmäksi aistikseen. Sitä tarvitaan arjen askareissa kuin harrastuksissakin - etenkin hämärän aikaan.

– Kun ihminen näkee hyvin, ovat myös loukkaantumiset paremmin estettävissä. Lisäksi silmä on suojattu paljon paremmin lasien kanssa kuin ilman. Urheilun harrastaminen ja työmatkapyöräilykin on mukavampaa ja nautinnollisempaa, kun näkö on kunnossa ja liikkumisen kokee turvalliseksi, Räsänen muistuttaa.

– Jos näköasiat mietityttävät tai on tarvetta tutkia omaa hämäränäköään, tervetuloa tällöin uusimmalla teknologialla tapahtuvaan silmän ominaisuuksien kartoitukseen. Lisätietoa näön palveluistamme löytyy myös vasta päivitetyiltä verkkosivuiltamme, josta löytyy myös kattava verkkokaupan puoli.

Infoboksi

Varaa aika mittaukseen jo tänään >

Tutustu Fenno Optiikka Lapin uusiin verkkosivuihin ja verkkokauppaan osoitteessa: https://r-optiikka.fi/