Mainos

Hau­ta­ki­vien ja ni­mi­kai­ver­rus­ten aika on nyt – ”Hau­ta­ki­veä voi per­so­noi­da monin eri tavoin”

Hautauspalvelu Luoma-aho on tehnyt jo vuosia yhteistyötä paikallisen kiviliikkeen sekä paikallisen kaivertajan kanssa. Perheyrityksen kautta saa tilattua niin yksilöllisen hautakiven kuin kauniin nimikaiverruksenkin.

Hautauspalvelu Luoma-aho on tehnyt jo vuosia yhteistyötä toisen paikallisen toimijan Lapin Kivituote Ky:n kanssa. Hautakivivalikoima on laadukas ja monipuolinen. ”Erityisesti luonnonkivet ovat kasvattaneet suosiotaan”, hautausurakoitsija Janne Luoma-aho toteaa.
Hautauspalvelu Luoma-aho on tehnyt jo vuosia yhteistyötä toisen paikallisen toimijan Lapin Kivituote Ky:n kanssa. Hautakivivalikoima on laadukas ja monipuolinen. ”Erityisesti luonnonkivet ovat kasvattaneet suosiotaan”, hautausurakoitsija Janne Luoma-aho toteaa.

Ilmassa alkaa olemaan kevään merkkejä. Lumi alkaa hupenemaan maisemista ja muuttolinnut palailevat takaisin tänne pohjoiseen. Myös maa alkaa näyttäytymään ja sulamaan Lapin runsaslumisen talven jälkeen.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että nyt on hyvä hetki miettiä, millaisen hautakiven ja nimikaiverruksen edesmenneelle rakkaimmalleen haluaa.

– Vaikka hautauksia järjestetään ympäri vuoden, ei hautakiviä asenneta talvella. Syynä on se, että ne eivät asetu talvella paikoilleen. Seurakunta myös kunnostaa hauta-alueet talvella haudattujen osalta, jonka jälkeen kivet voidaan asentaa. Hautauspalvelu Luoma-ahon jatkaja, hautausurakoitsija Janne Luoma-aho perustelee.

Yhteistyötä paikallisesti

Hautauspalvelu Luoma-ahon asiantunteva henkilökunta ottaa kaiken tarvittavan huomioon, kun kyse on hautajaisjärjestelyistä. Yritys auttaa tarvittaessa hautakiven valinnassa ja suunnittelussa.

Tuotevalikoimasta löytyy niin yksilölliset ja laadukkaat hautakivet kuin lisänimikaiverrukset sekä muistolaatat muistomerkkeihin. Perheyritys on tehnyt jo vuosia yhteistyötä toisen paikallisen toimijan Lapin Kivituote Ky:n kanssa.

– Meille on kunnia-asia tehdä yhteistyötä tasokkaan, paikallisen toimijan kanssa. Kivien laadussa ja yksilöllisyydessä ei tingitä, Luoma-aho toteaa.

Toisin kuin saattaisi luulla, hautakiven valinnassa ja suunnittelussa on paljon vapauksia. Tekstityylit, koristeet ja värit yhdessä tarjoavat lukemattoman määrän erilaisia vaihtoehtoja luomaan kiveen persoonallisuutta.

– Voimme suunnitella luonnoksen hautakivestä yhdessä asiakkaan kanssa. Voimme hoitaa tämän helposti joko liikkeessämme tai ilman, että asiakkaan edes tarvitsee käydä fyysisesti paikan päällä. Suunnittelu, tilaukset ja hyväksyminen hoituvat helposti myös sähköpostitse, Luoma-aho muistuttaa.

Voimme suunnitella luonnoksen hautakivestä yhdessä asiakkaan kanssa”, Janne Luoma-aho kertoo.
Voimme suunnitella luonnoksen hautakivestä yhdessä asiakkaan kanssa”, Janne Luoma-aho kertoo.

Asiointi poikkeusaikana

Hautauspalvelu Luoma-ahon toimipisteet sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä, mutta toimialue ulottuu kaikille Lapin lakeuksille. Asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita asioimaan liikkeissä, joissa henkilökunta palvelee aukioloaikojen puitteissa tai muutoin sovittuna aikana.

– Huomioittehan, että koronatilanteen vuoksi emme kättele ja noudatamme suositeltua etäisyyttä kohdatessamme. Näin pyrimme varmistamaan sekä teidän että meidän turvallisuutemme ja terveytemme. Vakuutamme kuitenkin, että tulette kuulluksi ja suruasianne tulee hoidetuksi arvokkaasti ja huolella, teitä kuunnellen ja surussanne tukien, muistuttaa koko Hautauspalvelu Luoma-ahon henkilökunta.

– Mikäli kuitenkin epäröitte kohtaamista liikkeissämme, voi yritys hoitaa kaiken asioinnin joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä, Luoma-aho muistuttaa.

Infoboksi

Yhteystiedot:

Liikkeen aukioloajat: ma-pe klo 10–15 ja puhelimella vuorokauden jokaisena tuntina.

  • Markku Luoma-aho 0400 931 774
  • Janne Luoma-aho 040 565 8116
  • Minna Koponen 0400 175 984
  • Sirkka Luoma-aho 0400 301 058

Sähköposti: info@hautauspalveluluoma-aho.fi

Nettisivuilla www.hautauspalveluluoma-aho.fi pääset tutustumaan alustavasti yrityksen palveluihin hintoineen.