Tähtijuttu: Pa­ja­las­sa laa­jen­ne­taan rau­ta­kai­vos­ta, ja asian­tun­ti­jaa huo­les­tut­ta­vat sen ym­pä­ris­tö­vai­ku­tuk­set Lapin ra­ja­jo­kiin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Kolumni
Tilaajille

Hauesta ja muusta ros­kas­ta ruokaa

Kesänaapuri lähti Ruotsiin ja antoi pakastimestaan loput hauet ja ahvenet. Tein niistä kalapihvejä.

Minulla ei ole monta bravuuria ruoanlaitossa, mutta tämä on. Jauhettua kalaa, pari kananmunaa, sitruunaa, sipulia, ranskankermaa, suolaa ja pippuria, paistetaan voissa.

Kesällä ongimme särkiä, nyljin ne ja tein kalapihvejä. Perheen ateriaa varten ei tarvinnut kovin kummoista kasaa kaloja. Ruodot eivät tunnu, vaikka ne jauhaisi vain kerran. Nuorisokin pitää kalasta tässä muodossa.

Roskakalan käsite on aina kuulostanut minusta oudolta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.