Har­vi­nais­ta Ro­va­nie­mel­lä: Jukka Rin­ta­lan sä­ke­nöi­vää pu­ku­lois­toa gaa­la­il­las­sa tors­tai­na

Golden Lights -muotinäytös esittelee mestarisuunnittelijan töitä.

Muotialan mestarin pukuja nähdään torstaina Korundissa näytöksessä.
Muotialan mestarin pukuja nähdään torstaina Korundissa näytöksessä.

Torstaina on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä Suomen tunnetuimman muotitaiteilijan luomuksia muotinäytöksessä Rovaniemellä. Korundissa järjestettävänä Golden Lights -gaalailtana Jukka Rintalan pukuluomukset heräävät eloon upeiden mallien yllä.

Näytöksessä nähdään taiteilijan vanhempaa tuotantoa sekä uusimpia uniikkipukuja. Oman sijansa näytöksessä saa pohjoisen innoittama revontulimainen Golden Lights -kuosi.

Muotisuunnittelija Jukka Rintala on yksi Suomen kuuluisimpia suunnittelijoita. Hänen kättensä jälki on nähtävillä vuosittain presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Hienostuneet uniikki-iltapuvut ovat usein veistoksellisia ja dramaattisia, mutta toisinaan yksinkertaisen elegantteja.

Rintala kertoo aloittavansa suunnittelutyönsä aina asiakkaan tai mallin ehdoilla. Hänellä on sanottu olevan kyky poimia asiakkaan persoonalliset ja henkilökohtaiset piirteet ja luoda kokonaisuus täydellisen sopivaksi kantajalleen.

Torstain muotinäytös liittyy Rovaniemen taidemuseossa parhaillaan esillä olevaan Arctic Glamour by Jukka Rintala -näyttelyyn. Myynnissä on myös laaja valikoima Rintalan designia.

Näytöksen järjestävät Studio Jukka Rintalan kanssa yhteistyössä Visit Rovaniemi, Rovaniemen Yrittäjänaiset ja Kulttuuritalo Korundi.

Jukka Rintala on myös näyttelynsä taiteilijatapaamisessa Korundissa keskiviikkona.

Golden lights -muotinäytös to 12.12. klo 17 Korundissa. Liput 10/20 e.