PAUKKUPAKKASET: Pak­ka­nen alkaa ki­ris­tyä vii­kon­lop­pua vasten – it­se­näi­syys­päi­vä­nä hä­tyy­tel­lään monin paikoin -35:tä astetta

RAVINTOLARAJOITUKSET: Ro­va­nie­mel­lä tiu­kem­mat ra­vin­to­la­ra­joi­tuk­set vii­kon­lo­pus­ta alkaen – ko­ronapas­sil­la ra­joi­tuk­sia ei tar­vit­se nou­dat­taa

Mainos : Anna lah­jak­si pai­kal­li­sym­mär­rys­tä. Tutustu Lapin Kansan joulun ti­laus­tar­jouk­siin tästä.

Har­ras­tus: Sie­pai­kois­sa har­ras­te­taan kan­san­tans­sia Te­na­vis­ta Fos­sii­lei­hin

Tanssi kuuluu kaikille!

Siepakat tarjoaa mahdollisuuden kansantanssin ja -musiikinkin harrastamiseen kaiken ikäisille.
Siepakat tarjoaa mahdollisuuden kansantanssin ja -musiikinkin harrastamiseen kaiken ikäisille.

Siepakat tarjoaa kaikenikäisille tanssin ja musiikin riemua ammattitaitoisten opettajien johdolla. Perinteikkäällä Saarenkylän nuorisoseuran talolla liikutaan, leikitään, lauletaan, soitetaan ja nautitaan yhteisestä tekemisestä useissa eri ryhmissä. Tarjolla on kansantanssia perheen pienimmästä, aina mummuun ja vaariin saakka.

Perinteiset kansantanssiryhmät tarjoavat iloa, riemua ja yhteistoimintaa kolmevuotiaista ylöspäin. Yläikärajaa ei ole, ja ryhmiä on tarjolla niin ikätason kuin taitotason mukaan. Perheen pienimmät voivat yhdessä vanhemman kanssa liikkua ja leikkiä Tempoa tenaviin -ryhmässä. Lavatanssiharrastaja voi vaikkapa saada uusia elämyksiä ja taitoja perinteisistä koreografioista Fossiilit -ryhmässä.

Aikuisille on lisäksi tarjolla alkeisryhmää ja tavoitteellisempaa tanssia sekä ryhmäliikuntatunteja. Omaa tanssiparia ei tarvita. Mukaan riittävät mukavat kengät, rennot vaatteet ja avoin mieli.

Tavoitteena kaikissa ryhmissä on rytmiikan ja ilmaisun vahvistaminen, yhteistyön ja sosiaalisten taitojen lisääminen sekä ennen kaikkea leikillisyyden ja upean kansallisperinteemme opettaminen.

Lisätietoa ryhmistä ja ilmoittautumisesta nettisivuilta www.siepakat.net. Tunnelmia ja tapahtumia somessa: www.facebook.com/siepakat, Instagram @siepakat tai #siepakat.
Mitä teillä voi harrastaa? Missä ja milloin? Miten pääsee mukaan? Miksi se on kivaa? Kenelle se sopii? Uusi Rovaniemi julkaisee juttuja Rovaniemen harrastusmahdollisuuksista. Kirjoita toiminnastanne enintään 1500 merkkiä ja liitä mukaan kuva. Lähetä teksti ja kuva osoitteeseen ur.toimitus@uusirovaniemi.fi.