Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Haa­pa­ran­nal­la pi­dä­tet­tiin kaksi hen­ki­löä ih­mis­kau­pas­ta epäil­ty­nä, toinen uh­reis­ta ala­ikäi­nen

Kaksi henkilöä, toinen 20- ja toinen 25-vuotias, on pidätetty ihmiskaupasta epäiltyinä Haaparannalla, kertoo Ruotsin SVT:n pohjoiset uutiset. Ihmiskaupan taustalla ovat seksuaaliset motiivit ja rikoksen uhreiksi joutuneista toisen kerrotaan olevan alle 18-vuotias.

Epäillyt otettiin kiinni keskiviikkoiltana. Heidän vangitsemisestaan päättää lauantaihin mennessä poliisin kansainväliseen ja järjestäytyneeseen rikollisuuteen keskittynyt poliisiosasto Malmössä sen jälkeen kun lisää kuulusteluja ja tiedustelua on tehty.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.