Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­koe­ro­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Fluo­ri­tes­taus tuo vipinää Ruka Nor­di­ciin – Rukan avauk­ses­sa 11 maail­man­cu­pin kisaa, myös mä­ki­hyp­py start­taa koil­lis­maal­ta

Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup-tapahtuma Ruka Nordic tuo marraskuun lopulla Kuusamoon maailman parhaat mäkihypyn, yhdistetyn ja maastohiihdon taitajat. Tänä vuonna tapahtuma toimii pitkästä aikaa kaikkien kolmen lajin maailmancup-kauden avaajana.

Edellisen kerran kaikkien kolmen lajin maailmancup-kaudet ovat käynnistyneet Rukalta marraskuussa 2016. Viime vuonna mäkihyppääjät avasivat maailmancup-kauden jo marraskuun alkupuolella hyppäämällä muoville Puolan Wislassa.

– Nyt myös mäki-maailmancup starttaa Rukalta. Luvassa on kaikkiaan 11 maailmancupin osakilpailua sekä mäen karsintakisa perjantaina ja yhdistetyn varakisa torstaina, tapahtumapäällikkö Jarkko Ruhanen kertoo.

Ruhanen vastasi puhelimeen Kansainvälisen Hiihtoliiton FIS:n kokouksesta Zürichistä, jonne Kuusamosta olivat matkanneet myös Ruka Nordicin kilpailupäällikkö Jukka Tahkola ja maastohiihdon kilpailunjohtaja Harri Keskiaho.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.