Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

"Eteeni il­mes­ty­vät ki­vi­pel­lot hou­kut­te­li­vat kier­to­liik­kei­siin, ja kohta olin täysin tie­tä­mä­tön si­jain­nis­ta­ni"– Nel­li­mis­sä viime vii­kol­la eksynyt hil­las­ta­ja kertoo ta­ri­nan­sa

Se ”vanhempi mieshenkilö”, joka viime viikon perjantaina (6.8.) eksyi Nellimin Kivijärven maisemissa, on nyt onnellisesti kotona Helsingissä mahtavan kalastusloman jälkeen.

Kun perjantaiaamuna lähdin soutaen liikkeelle poimiakseni vähän hilloja, minulla ei ollut muuta mukanani kuin kaksi puolilitran muovirasiaa marjoja varten. Rantauduin pieneen saareen (luulin), ja melko pian molemmat rasiat olivat täynnä ja oli aika lähteä soutuveneelle takaisin.

Maasto oli minulle todella haasteellinen, soita, korkeita mättäitä tai kivipeltoja; eteneminen oli vaikeaa, rasiat kädessä ja toisessa löytämäni tukikeppi. Eteeni ilmestyvät kivipellot houkuttelivat kiertoliikkeisiin, ja kohta olin täysin tietämätön sijainnistani.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.