Koronaseuranta: Suo­mes­sa 612 uutta tar­tun­taa, Län­si-Poh­jas­sa monen tar­tun­nan lähde on jäänyt epä­sel­väk­si

Eläimet: Tor­nios­sa ka­don­nut­ta Paa­vo-koi­raa et­sit­tiin viisi päivää – lopulta Paavo löytyi, mutta louk­kaan­tu­nee­na

Tilaajille

Ensin hän teki Si­me­roc­kia, sitten myi Isac El­lio­tia - nyt 30-vuo­tias ro­va­nie­me­läis­läh­töi­nen Marko Salo pitää lankoja käsissä kun Huuh­ka­jat juhlii kan­san­juh­las­sa

Helsingissä tiistaina järjestettävään kansanjuhlaan voi tulla jopa kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tapahtumassa esiintyvät mm. Kaija Koo, JVG, Juha Tapio, Abreu. Kaikki historiaa tehneet pelaajat ovat mukana.

Tänään illalla todennäköisesti tuhannet, kenties jopa kymmenettuhannet ihmiset kokoontuvat Helsingin Kansalaistorille juhlimaan EM-kisoihin päässeiden Huuhkajien kanssa. Sadattuhannet suomalaiset katsovat ohjelmaa suorana televisiosta.

Se, saavatko Huuhkajat arvoisensa juhlan ja ihmiset viihdykettä, riippuu hyvin paljon siitä miten rovaniemeläislähtöinen Marko Salo, 30, onnistuu työssään. Hän on suuren kansanjuhlan vastaava tuottaja. Hän järjestää kaikkien aikojen jalkapallobileisiin kaiken turvamiehistä artisteihin ja esiintymislavoista vessoihin.