Ensi se­son­kiin: ”Mat­kai­li­jat pa­laa­vat, ja meidän täytyy val­mis­tau­tua siihen hyvin", sanoo luon­to­elä­mys­yrit­tä­jä Juho Uutela

Matkailupalveluyrittäjä Juho Uutela miettii, että ainut tapa mennä eteenpäin on yrittää parhaansa.

Muun muassa valokuvausretkiin erikoistuneen Beyond Arcticin yrittäjä Juho Uutela toivoo, että syksyllä voisi matkustaa jopa kaukomaille.
Muun muassa valokuvausretkiin erikoistuneen Beyond Arcticin yrittäjä Juho Uutela toivoo, että syksyllä voisi matkustaa jopa kaukomaille.
Kuva: Beyound Arctic

Tänään... palasin juuri kesälomilta. Oli virkistävää viettää lomaa tällä kertaa pääasiassa kotimaassa matkaillen.

Huomenna... ajattelin hypätä veneeseen ja lähteä illaksi kalaan Ounasjoelle.

Kesän aikana... on tullut laitetuksi paljon aikaa ja panostusta uusien liiketoimintojen kehittämiseen ja vanhojen vahvistamiseen muuttuneessa koronatilanteessa.

Tapasin... mahtavia tyyppejä Inarilla, kun olin siellä kalastamassa kesäkuun lopussa kaverini kanssa.

Toivon... että matkailu Lappiin tulee olemaan vahvoilla tulevaisuudessa ja että pääsemme jälleen viemään matkailijat kokemaan upea Lapin luonto.

Aion matkustaa... lähimaissa kuten Virossa, Latviassa ja Norjassa tämän kesän aikana. Syksyllä matkustan ehkä hieman kauemmaksi, jos tilanne maailmalla on siihen sopiva.

Koronavirusepidemia... on ollut kova isku liiketoiminnalle, mutta ainoa tapa mennä eteenpäin on yrittää parhaansa, ratkaista vallitsevat haasteet ja uskoa tulevaan!

Kuka?

Juho Uutela

32-vuotias matkailupalveluyritys Beyond Arcticin yrittäjä.

Yritys on toiminut reilut 10 vuotta.

Harrastukset: Laskettelu, kiipeily, vuoret ja vaellus, valokuvaus

Matkailijat... tulevat vielä palaamaan ja kun se tapahtuu, täytyy meidän kaikkien olla siihen hyvin valmistautuneita.

Olennaista matkailubisneksessä... on tällä hetkellä katsoa tulevaisuuteen, suunnitella asiat mahdollisimman hyvin ja toteuttaa palvelut entistä paremmin.

Matkailun turvallisuus... tulee korostumaan tulevaisuudessa ja siihen panostaminen olemaan ensiarvoisen tärkeää niin yrityksiltä kuin matkailualueilta.

Juttusarjassa Rovaniemen matkailualan toimijat kertovat ajatuksiaan jatkamalla toimituksen antamia lauseenaloituksia.