kolumni: Päät­tää­kö kau­pun­ki vai mat­kai­lu­bis­nes siitä, montako ho­tel­lia Ro­va­nie­men kes­kus­taan mahtuu?

pääkirjoitus: Lapin vä­ki­lu­ku laskee yhä, mutta net­to­muut­to kääntyi po­si­tii­vi­sek­si maa­han­muu­ton an­sios­ta – ve­to­voi­ma on edel­leen maa­kun­tam­me vahvin valtti

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

En­nen­nä­ke­mä­tön ult­ra­pit­kä vael­lus­kil­pai­lu Vät­sä­rin ja Kal­doai­vin erä­maas­sa elokuun alussa - radan pituus lyhintä reittiä 500 ki­lo­met­riä

Noin 500 kilometrin mittaiseen Lapland Wilderness Challengeen osallistuu elokuun alussa niin huippukuntoisia seikkailu-urheilijoita kuin tavallisia retkeilijöitä Suomesta ja ulkomailta.

Lapland Wilderness Challenge on vaellussuunnistuskilpailu, jossa osallistujien tavoitteena on ehtiä viiden vuorokauden aikana mahdollisimman pitkälle 500 kilometrin mittaisella suunnistusradalla. Kilpailu käydään 2–5 henkilön joukkueina kolmessa sarjassa: miehet, naiset ja sekasarja.

1.-6. elokuuta järjestettävään kilpailuun on ilmoittautunut tähän mennessä 120 osanottajaa 41 joukkueessa. Suomalaisten lisäksi ilmoittautuneita on Latviasta, Britanniasta ja Venäjältä, joskin koronarajoitusten takia todennäköisesti vain latvialaiset pääsevät mukaan.

Kilpailu käydään Vätsärin ja Kaldoaivin erämaa-alueilla eli aivan Suomen syrjäisimmässä kolkassa Inarin ja Utsjoen kuntien alueella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.