Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Suun terveydenhuolto: Ro­va­nie­men kau­pun­gil­le vakava huo­mau­tus Lapin alue­hal­lin­to­vi­ras­tol­ta

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

En­nen­nä­ke­mä­tön ult­ra­pit­kä vael­lus­kil­pai­lu Vät­sä­rin ja Kal­doai­vin erä­maas­sa elokuun alussa - radan pituus lyhintä reittiä 500 ki­lo­met­riä

Noin 500 kilometrin mittaiseen Lapland Wilderness Challengeen osallistuu elokuun alussa niin huippukuntoisia seikkailu-urheilijoita kuin tavallisia retkeilijöitä Suomesta ja ulkomailta.

Lapland Wilderness Challenge on vaellussuunnistuskilpailu, jossa osallistujien tavoitteena on ehtiä viiden vuorokauden aikana mahdollisimman pitkälle 500 kilometrin mittaisella suunnistusradalla. Kilpailu käydään 2–5 henkilön joukkueina kolmessa sarjassa: miehet, naiset ja sekasarja.

1.-6. elokuuta järjestettävään kilpailuun on ilmoittautunut tähän mennessä 120 osanottajaa 41 joukkueessa. Suomalaisten lisäksi ilmoittautuneita on Latviasta, Britanniasta ja Venäjältä, joskin koronarajoitusten takia todennäköisesti vain latvialaiset pääsevät mukaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.