Pääkirjoitus: Hy­vin­voin­ti­alue joutuu ha­ke­maan lai­nan­ot­to­val­tuuk­sia val­tiol­ta – se on pe­rus­tel­tu vaa­ti­mus

Kolumni: Hyvä elämä ei ole paikka vaan suunta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

"En kyllä ihan näin hyvää kisaa odot­ta­nut", 400 metrin aidat voit­ta­nut VKV:n Mette Baas myhäili - Pohjan Koiton Emma Mä­ki­kal­liol­le hopeaa 200 met­ril­tä

Jos on Veitsiluodon Kisaveikkojen Mette Baasilla ollut epäilyksiä siitä, kannattako hänen satsata 400 metrin aitoihin, niin ne pyyhkiytyivät mielestä sunnuntaina Sauvosaaressa nuorten SM-kisoissa.

Baas otti 22-vuotiaiden sarjassa ylivoimaisen voiton ja juoksi matkan ensimmäisen kerran alle minuutin. Aika oli 58,53, jolla oma ja Lapin läänin ennätys parani peräti 1,7 sekunnilla. Toiseksi tulleen Tampereen Pyrinnön Frida Hämäläisen aika oli 1.00,26.

– Olin kyllä todella epävarma tästä aitakisasta. En ihan kyllä näin hyvää odottanut, myhäili Baas, josta tuli tuplamestari, kun hän voitti perjantaina 400 metrin kisan.

Baasin aika olisi tuonut viime viikonvaihteen Kalevan kisoissa ratakierroksen aitamestaruuden, jonka otti 58,58, juossut Viivi Lehikoinen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.