Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Kolumni: Jo­kai­sel­la on oikeus ke­ho­rau­haan

Viimeinen äänestyspäivä: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Ee­va-Maa­rit Aikio vah­voil­la Ro­va­nie­men kau­pun­gin­sih­tee­rik­si

Rovaniemen kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio esittää, että Rovaniemen uudeksi kaupunginsihteeriksi valitaan filosofian maisteri Eeva-Maarit Aikio Utsjoelta. Uuden kaupunginsihteerin valinnasta päättää Rovaniemen kaupunginhallitus ensi maanantaina.

Virkaa haki kaikkiaan kymmenen henkilöä, joista haastateltiin neljä.

Aikion lisäksi soveltuvuusarviointiin lähetettiin hallintopäällikkö Samppa Määttä Rovaniemeltä ja palvelujohtaja Päivi Keltanen Utajärveltä.

Kaupunginsihteeriksi haettiin yhteistyökykyistä kuntahallinnon ammattilaista, joka valmistelee kaupunginhallituksen ja - valtuuston päätöksentekoa. Kaupunginsihteeri toimii päätöksenteon ja johdon tukipalvelut -yksikön esihenkilönä ja johtaa kaupunkistrategian ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen valmistelua, kehittämistä ja täytäntöönpanoa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, suomen kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito ja riittävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.