Mainos

Choco Delin ke­sä­te­ras­si kutsuu piz­zal­le, kah­vil­le, kakulle ja kuo­hu­val­le – ”En­nus­tam­me läm­min­tä kesää!”

Kesä on juhlien ja tapahtumien kulta-aikaa. Rovaniemen ytimessä kesänviettäjiä palvelee suklaapuoti ChocoDeli, jonka terassilla ympärivuorokautisessa auringonpaisteessa maistuvat sekä suklaa, että olut.

-

Rovaniemellä sijaitseva suklaapuoti ChocoDeli yllätti asiakkaat viime kesänä tuomalla valikoimiin muutakin kuin mahan täydeltä makeaa. Suuren suosion saavuttaneita artesaanipizzoja kyseltiin vielä pitkään sesongin jälkeen, vaikka kyse oli vain kesätuotteesta. Onneksi kesä on taas tulossa ja ChocoDelin yrittäjä  Jouko Rajanen  valmis vastaamaan kysyntään.

– Pizzat otettiin niin hyvin vastaan, että jatkamme samalla linjalla. Ruokavalikoima täydentyy lisäksi kesäisillä salaateilla ja ruoan rinnalle saa myös olutta, siideriä, viiniä tai lasin kuohuvaa, hän vinkkaa.

Kevät on tunnetusti kasvun, kehityksen ja uusien innovaatioiden kulta-aikaa. ChocoDelissä se tarkoittaa jo ennestään laajan tuotevalikoiman laajenemista, kaikkien kahvien uudistumista, terassin laajenemista ja anniskeluoikeuksia, jotka tuovat oman lisäarvonsa niin yritykselle kuin asiakkaillekin.

– Alkoholilakien vapautumisen myötä anniskelu helpottui. Meiltä ostetun alkoholijuoman kanssa voi nyt mennä terassille nauttimaan auringosta. Olemme ennustaneet, että tästä kesästä tulee todella lämmin, Rajanen veistelee.

ChocoDelin koko kahvivalikoima uudistuu tänä keväänä. Valikoimiin tulee kolme pressoa ja kaksi espressoa, jotka on räätälöity ChocoDelin valikoimiin Robert Paulig Roasterylla Porvoossa.
ChocoDelin koko kahvivalikoima uudistuu tänä keväänä. Valikoimiin tulee kolme pressoa ja kaksi espressoa, jotka on räätälöity ChocoDelin valikoimiin Robert Paulig Roasterylla Porvoossa.

Rima ja lippu korkealla

ChocoDelissä paikallisuus on kaikki kaikessa. Työntekijät ja yhteiskumppanit löytyvät läheltä. Suklaapuodin keittiö on jaettu ChodoDelin ja artesaanijäätelöitä valmistavan Arctic Ice Creamin kesken. Sama tasajako pätee yläkerran myymälään, jossa herkkusuita hemmotellaan niin käsin tehdyillä suklailla ja kakuilla kuin jäätelölläkin. Lapin Panimon kanssa on myös yhteistyötä vireillä. Herää kysymys: miten olutta ja suklaata voi saada samasta paikasta? Rajanen sen tietää:

– Olut ja suklaa sopivat hienosti yhteen!

Vuoden kiireisin kakkusesonki on ovella. Vappu, äitienpäivä ja valmistujaiset pitävät ChocoDelin leipurit kiireisinä.

– Kaikki tehdään alusta asti itse. Emme mene sieltä, missä rima on matalalla, Rajanen toteaa.

Myös kansainvälisiä trendejä pidetään silmällä. Tällä hetkellä maailmalla liputetaan etenkin ”mirror glace –kiiltopinnan puolesta. ChocoDelissä se on ”piece of cake”. Kakut häikäisevät kuin yöttömän yön aurinko.