Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Boffaus on yl­lät­tä­vä ja oma­laa­tui­nen har­ras­tus, ja haus­kuu­den lomassa tulee huo­maa­mat­ta hiki

Boffaus eli pehmomiekkailu on laji, jota voi harrastaa ikään tai kuntotasoon katsomatta. Toimintaan voi lähteä mukaan matalalla kynnyksellä, ja välineetkin ovat kotitekoisia.

Boffauksessa käytettävät välineet ovat pitkälti kotikutoisia, mutta aseiden standardit kannattaa tarkistaa ennen rakentamisen aloittamista.
Boffauksessa käytettävät välineet ovat pitkälti kotikutoisia, mutta aseiden standardit kannattaa tarkistaa ennen rakentamisen aloittamista.
Kuva: Samuli Valkama

Boffaus on keskiaikaista taistelua mallintava joukkuelaji, jossa aseet ovat turvallisesti pehmustettuja. Erillisiä suojavarusteita ei siis tarvita ja kaveria voi lyödä surutta ihan tosissaan. Väkivaltaisesta ideasta huolimatta kyseessä on herrasmieslaji, jossa urheilumieli ja tekniikka ovat tärkeä osa toimintaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.