Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Pääkirjoitus: Ää­nes­tä­jien oi­keus­tur­va vaa­ras­sa – saa­me­lais­kä­rä­jä­la­ki tulisi pi­kai­ses­ti uu­dis­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Bloms­ted­tien uus­per­heen jou­lu­pöy­tään istuu ainakin 12 henkeä – Näillä vin­keil­lä uus­per­heen jou­lus­ta jää kai­kil­le hyvä mieli

Eddi ja Evon Blomstedt viettävät ensimmäistä joulua yhdessä molempien perheiden voimin. Järjestelyt sujuvat hyvin, kun kaikki tietävät joulun aikataulun ajoissa. Pariskunnan pojilla on seitsemän päivän ikäero, ja heistä on tullut nopeasti kuin kaksosia.

Espoo

Koristeet on ripoteltu tasaisesti joulukuusen oksille espoolaisen omakotitalon olohuoneessa. Vielä vähän aikaa sitten pallot olivat yhtenä könttinä alimmilla oksilla, kun 6-vuotiaat Alex Blomstedt ja Enso Söderlund olivat saaneet koristelutyönsä valmiiksi. Heti kun poikien silmä vältti, Evon Blomstedt kävi tasaamassa koristeet.

Tämä joulu on ensimmäinen, jonka Evon, tämän poika Enso sekä Alex ja tämän isä Edward "Eddi" Blomstedt viettävät yhdessä.

Uusperheen joulupöydän ympärille Espooseen kokoontuu aattona yhteensä 12 ihmistä. Blomstedtien luokse tulevat Eddin veli, äiti ja isoäiti sekä isä ja tämän vaimo, Evonin äiti, sisko ja tämän mies.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.