Kolumni: Las­ten­hoi­ta­jan hymy ei hyydy edes palk­ka­kuo­pas­sa

Kalastus: Lo­hi­ke­sä Tor­nion­joel­la on al­ka­nut: Kasperi Tyni nosti Mat­ka­kos­kel­ta yli 16-ki­loi­sen von­ka­leen – lähetä kuva omasta lo­hi­saa­liis­ta­si

Marjastus: Kesäkuu alkoi, mutta hal­la­kart­ta hohkaa si­ni­se­nä – Miten käy mus­tik­ka- ja hil­la­sa­don?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Asun­to­kaup­paa Kemissä ke­vääl­lä 2022 – mo­der­nit per­he­ko­dit löy­tä­vät os­ta­jat, si­joi­tus­yk­siöi­tä tar­jol­la jopa alle 15 000 eu­rol­la: "Neu­vot­te­lu­va­ra on koh­de­koh­tai­nen"

Kemin kallein kiinteistövälittäjällä myynnissä oleva kerrostaloasunto sijaitsee Merikadulla keskustassa. Meren rannalla sijaitsevan talon kolmion hintapyyntö on 249 500 euroa. Ylimmän, 7. kerroksen huoneistossa on 76,5 neliötä. Hyvänkokoiselta parvekkeelta aukeaa hieno näkymä pitkälle merelle.

Vuonna 2007 rakennetun talon huoneisto on alkuperäisessä asussaan, mutta pinnat ovat todella siistissä kunnossa. Seinissä ei näy jälkiä, eikä parkettilattiassa ole naarmuja. Kodinkoneita pitäisi uusia ainakin osittain. Myytävällä huoneistolla on oma autopaikka talon pihalla.

Toisella puolen katua sijaitsee Länsi-Pohjan keskussairaala. Lähellä sijaitsevat myös Kemin Sisäsataman ravintolat ja venelaiturit. Kauppoihinkaan ja muiden palveluiden luokse ei ole pitkä matka. Asunto tuli hiljattain myyntiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.