Tähtijuttu: Suvi Te­räs­nis­ka kri­ti­soi kirkon kal­lis­ta vuokraa vuosi sitten, nyt hin­ta­kat­toa las­ket­tiin

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Linnan juhlat: Saitko kutsun Linnan juh­liin? Il­mi­an­na itsesi tai tut­ta­va­si Lapin Kansan toi­mi­tuk­sel­le

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Asun­to­kaup­paa Kemissä ke­vääl­lä 2022 – mo­der­nit per­he­ko­dit löy­tä­vät os­ta­jat, si­joi­tus­yk­siöi­tä tar­jol­la jopa alle 15 000 eu­rol­la: "Neu­vot­te­lu­va­ra on koh­de­koh­tai­nen"

Kemin kallein kiinteistövälittäjällä myynnissä oleva kerrostaloasunto sijaitsee Merikadulla keskustassa. Meren rannalla sijaitsevan talon kolmion hintapyyntö on 249 500 euroa. Ylimmän, 7. kerroksen huoneistossa on 76,5 neliötä. Hyvänkokoiselta parvekkeelta aukeaa hieno näkymä pitkälle merelle.

Vuonna 2007 rakennetun talon huoneisto on alkuperäisessä asussaan, mutta pinnat ovat todella siistissä kunnossa. Seinissä ei näy jälkiä, eikä parkettilattiassa ole naarmuja. Kodinkoneita pitäisi uusia ainakin osittain. Myytävällä huoneistolla on oma autopaikka talon pihalla.

Toisella puolen katua sijaitsee Länsi-Pohjan keskussairaala. Lähellä sijaitsevat myös Kemin Sisäsataman ravintolat ja venelaiturit. Kauppoihinkaan ja muiden palveluiden luokse ei ole pitkä matka.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.