Pääkirjoitus: Vihreän siir­ty­män jät­ti-in­ves­toin­tien hank­ki­mi­nen Me­ri-Lap­piin edel­lyt­tää alueen kuntien yh­teis­työ­tä – sen aloit­ta­mis­ta ei voi enää lykätä tuon­nem­mak­si

Kolumni: Rkp:n on va­lit­ta­va arvojen ja edun­val­von­nan välillä ja jäl­kim­mäi­nen on vah­voil­la

Merikotka: Me­ri­kot­ka sil­pou­tui tuu­li­voi­ma­laan Kemin Ajok­ses­sa – tut­ki­ja: tällä het­kel­lä tie­dos­sa­ni on yh­teen­sä 48 ta­paus­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Arvio: Ko­ti­so­lis­tien lämpöä ja kirk­kaut­ta

Elegiaa ja eliksiiriä

Lapin kamariorkesterin Kamarisinfoniakonsertti I torstaina 27.8. Rovaniemen Korundissa. John Storgårds, johtaja ja viulu. Taru Lehto, alttoviulu.

”Paikka ei käytössä.” Tyhjää istuinpaikkaa merkkaava A4-vieruskaveri on uuden ajan näky. Koronarajoitusten aikana ”loppuunmyyty” saa totutusta poikkeavan olomuodon, ja tuntuu harvalukuisessa kuulijakunnassa uudenlaisena eksklusiivisena intiimiytenä. Ainakin, jos sattui olemaan torstaina Korundi-salissa, jossa oli paikalla nykyhetken maksimikapasiteetti yleisöä – alle sata henkeä.

Lapin kamariorkesteri (LKO) loi poikkeuksellisen tilanteessa elävän syyskautensa ensimmäisessä kamarisinfoniakonsertissa tukun varsin erityisiä, lämminhenkisiä hetkiä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.