Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Antti Tuisku, Suvi Te­räs­nis­ka ja Lapin ka­ma­ri­or­kes­te­ri ovat vuoden 2021 Em­ma-eh­dok­kai­den jou­kos­sa

Antti Tuiskun Valittu kansa -levy ja LKO:n Maa, kevään tytär -albumi noteerattiin Emma-ehdokkaina. Nimiteoksen lisäksi albumi sisältää toisenkin Outi Tarkiaisen sävelteoksen. Tuisku on ehdolla viidessä eri Emma-sarjassa. Suvi Teräsniskan Iltalauluja kilpailee lastenmusiikkialbumien sarjassa.

Rovaniemi nousee komeasti Musiikkituottajien  Emma-palkintoehdokkaiden kartalle vuonna 2021. Napapiirin kaupungin oma tähti, Antti Tuisku on ehdokkaana viidessä eri kevyen musiikin sarjassa.

Klassisen musiikin sarjassa palkinnosta kilvoittelee John Storgårdsin johdolla Lapin kamariorkesterin albumi, jonka musiikin on säveltänyt rovaniemeläinen Outi Tarkiainen. Äänitteen nimiteos Maa, kevään tytär on orkesterilaulusarja mezzosopraanolle ja kamariorkesterille. LKO:n kanssa sen esittää Ondinen levyllä Virpi Räisänen.

Äänitteen toinen teos on Tarkiaisen sopraanosaksofonikonsertto Saivo, jonka Jukka Perko esittää LKO:n kanssa.

Antti Tuisku on Emma-ehdokas Vuoden artistiksi, Vuoden albumiksi ja Vuoden popmuusikoksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.