Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

"Am­mun­nas­sa on menty eteen­päin", va­kuut­taa pää­val­men­ta­ja Jonne Käh­kö­nen am­pu­ma­hiih­don maail­man­cu­pin aattona

Ampumahiihdon maailmancup-kausi käynnistyy lauantaina Ruotsin Östersundissa miesten 20 kilometrin ja naisten 15 kilometrin normaalimatkoilla ja sunnuntaina pikakilpailuilla.

Alkavalla kaudella Suomella on sekä naisten että miesten osalta neljä starttipaikkaa. Kaikkiin maailmancup osakilpailuihin osallistutaan täydellä joukkueella, neljä naista ja neljä miestä.

Huoltoryhmä toimii Marek Sanderin johdolla samalla kokoonpanolla kuin edellisellä kaudella. Niin urheilijat kuin valmennusjohtokin lähtevät kauden avaukseen uteliain ja odottavin tunnelmin.

– Olen utelias näkemään, mihin urheilijoiden harjoituskauden tekeminen riittää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.