Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Am­mat­ti­lii­tot mu­na­si­vat

Useat ammattiliitot ja etujärjestöt munasivat julistaessaan yhteistyösopimusten irtisanomisia. Nämä täysin turhat ja typerät boikottijulistukset osuvat erittäin kipeästi suomalaisiin huoltamoyrittäjiin ja heidän työntekijöihinsä sekä muillakin aloilla työskenteleviin ja toimiviin ihmisiin.

Poseeraaminen ei aina mene putkeen, kun on kiire asettaa sädekehää päähänsä. Asioiden vaikutus ja kokonaiskuva tahtoo nykyään tulla mieleen vasta myöhemmin. Toisinaan näyttää, ettei edes silloinkaan. Someajan ihmiset höyrähtävät helposti kaikenlaiseen, koska porukassa on kiva jytkyttää.

Ammattiliittojen tehtävä on ajaa jäsenistönsä etua sekä huolehtia heidän oikeuksista ja niiden toteutumisesta. Ammattiliittojen ei tarvitse peukutella sateenkaarijuttuja, eikä lietsoa boikotointeja hetken hurmiossa.

Typeryydellä on hintansa. Tällä kertaa hintana on minun ja ammattiliittoni teiden erkaantuminen. Olkoon se pienen ihmisen hiljainen protesti.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita