Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Am­mat­ti­lii­tot mu­na­si­vat

Useat ammattiliitot ja etujärjestöt munasivat julistaessaan yhteistyösopimusten irtisanomisia. Nämä täysin turhat ja typerät boikottijulistukset osuvat erittäin kipeästi suomalaisiin huoltamoyrittäjiin ja heidän työntekijöihinsä sekä muillakin aloilla työskenteleviin ja toimiviin ihmisiin.

Poseeraaminen ei aina mene putkeen, kun on kiire asettaa sädekehää päähänsä. Asioiden vaikutus ja kokonaiskuva tahtoo nykyään tulla mieleen vasta myöhemmin. Toisinaan näyttää, ettei edes silloinkaan. Someajan ihmiset höyrähtävät helposti kaikenlaiseen, koska porukassa on kiva jytkyttää.

Ammattiliittojen tehtävä on ajaa jäsenistönsä etua sekä huolehtia heidän oikeuksista ja niiden toteutumisesta. Ammattiliittojen ei tarvitse peukutella sateenkaarijuttuja, eikä lietsoa boikotointeja hetken hurmiossa.

Typeryydellä on hintansa. Tällä kertaa hintana on minun ja ammattiliittoni teiden erkaantuminen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.