Asuminen: Ro­va­nie­men Lai­naan­ran­nas­ta tulee entistä vih­reäm­pi – kau­pun­ki aloit­taa Ke­mi­joen rannan uu­dis­ta­mi­sen ensi kesänä

Sote-uudistus: Hy­vin­voin­ti­alue val­mis­tau­tuu pur­ka­maan Me­hi­läis-ul­kois­tuk­sen – sel­vi­tys­tä pan­ta­taan jul­ki­suu­del­ta

Pääkirjoitus: KOK:n vä­läyt­tä­mä ve­nä­läis­ur­hei­li­joi­den paluu kan­sain­vä­li­siin ki­soi­hin on luo­ka­ton ehdotus

Tilaajille

Älä tyydy ta­van­omai­siin las­kiais­pul­liin – kokeile aivan uusia täyt­tei­tä tai yh­dis­te­le pe­rin­tei­siä oma­pe­räi­ses­ti

Pulkkamäki voi jäädä väliin sääolosuhteiden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan! Kokeilunhaluinen leipoo siihen pienen twistin.

Kaikki pieni syötävä houkuttelee nappaamaan kiinni. Kun valmistat laskiaispullat minikokoisina, ne ovat helpompia syödä ja jaksat kokeilla useampaa täytettä. Olisiko vadelmahillo sittenkin parempi kuin mantelimassa, vai päihittääkö viime vuosien hitti Nutella-levite ne molemmat?

Normaalikokoiset laskiaispullat leivot itse vaikka jauhopussin kyljestä löytyvällä pullareseptillä. Voit myös nopeuttaa valmistusta nappaamalla kaupan pakastealtaasta pussillisen tavallisia pyöreitä pullia. Tällä kertaa nimittäin täytteet ratkaisevat.

Kovin makeita leivonnaisia kaihtavat innostuvat raikkaasta rahkatäytteestä, jossa kerma hiukan pehmentää rahkan hapanta makua ja puolukoiden tuttu kirpeys taittuu kinuskikastikkeella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.