kolumni: Il­mas­to­pää­tök­sis­sä me­ga­luo­kan ai­ka­tau­lu­vir­he

tähtijuttu: Yhden lähtö tarjosi toi­sel­le kodin – ta­voi­tim­me kolmen muut­ta­jan ketjun ja kur­kis­tim­me kuntien väes­tö­en­nus­tei­siin

pääkirjoitus: Tuu­li­voi­ma tar­vit­see tuek­seen sää­tö­voi­maa, jonka riit­tä­vyys on uhat­tu­na

Tilaajille

Älä tyydy ta­van­omai­siin las­kiais­pul­liin – kokeile aivan uusia täyt­tei­tä tai yh­dis­te­le pe­rin­tei­siä oma­pe­räi­ses­ti

Pulkkamäki voi jäädä väliin sääolosuhteiden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan! Kokeilunhaluinen leipoo siihen pienen twistin.

Kaikki pieni syötävä houkuttelee nappaamaan kiinni. Kun valmistat laskiaispullat minikokoisina, ne ovat helpompia syödä ja jaksat kokeilla useampaa täytettä. Olisiko vadelmahillo sittenkin parempi kuin mantelimassa, vai päihittääkö viime vuosien hitti Nutella-levite ne molemmat?

Normaalikokoiset laskiaispullat leivot itse vaikka jauhopussin kyljestä löytyvällä pullareseptillä. Voit myös nopeuttaa valmistusta nappaamalla kaupan pakastealtaasta pussillisen tavallisia pyöreitä pullia. Tällä kertaa nimittäin täytteet ratkaisevat.