Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Ainakin näille maa­jus­seil­le toi­voi­si mor­sia­men löy­ty­vän

Porukan nuorin maajussi, menevä ja määrätietoinen 22-vuotias Aleksi, pyörittää omaa lypsykarjatilaansa Ranualla.
Porukan nuorin maajussi, menevä ja määrätietoinen 22-vuotias Aleksi, pyörittää omaa lypsykarjatilaansa Ranualla.

Maajussille morsian

Maajussille morsian on onnistunut tositelevisio-ohjelma. Se kiinnostaa laajaa joukkoa, kun sinkkujen ikähaitari on kaksikymppisistä viiskymppisiin. Maaseudulla voidaan samaistua, kaupunkilaiset katsojat taas pääsevät kurkistamaan maaseudun arkeen.

Nyt on esitelty 13. kauden kandidaatit: viisi miestä ja kolme naista.

Erityisesti parikymppiset tekivät vaikutuksen. Kuopus, 22-vuotias Aleksi Ranualta on harvinaisen kypsä ikäisekseen. Kaikki olisi valmiina, tilakin hankittuna, mutta kumppani puuttuu.

Morsmaikun toivoisi löytävän myös 29-vuotias marjatilallinen Jouni Multialta ja 24-vuotias vesantolainen viljelijä Johannes, joka maanviljelyn ohessa piirtää ja soittaa bändissä. Nämä eivät ole todellakaan mitään peräkammarin jörriköitä, vaan hauskoja, aktiivisia ihmisiä.

Tänään selviää, keiden neljän kumppanin etsintää seurataan

Maalaiselämä näyttäytyy onnellisena, seesteisenä ja työntäyteisenä. Kaupungin ahdistuksista ei ole tietoakaan. Toki myös se kerrotaan, että herätys on kello 04.30.

Tänään availlaan kirjeitä ja kuullaan, keiden neljän rakkauden etsintää seurataan. Tuleva kumppani saa suhteen lisäksi saman tien asuinpaikan ja ehkä työnkin.

Viime tuotantokausi oli rakkausrintamalla suurmenestys. Yksi pari on jo saanut vauvankin.

Ilahduttaa nähdä, että elinvoimaa löytyy syrjäseuduiltakin. Ei Suomen maaseutua tällä ohjelmalla elävöitetä, mutta hyvää PR:ää se on.

MTV3 klo 20