Lapsiperheet: Tervola maksaa Lapin muh­kein­ta vau­va­ra­haa, neljä lap­pi­lais­kun­taa ko­sis­ke­lee lap­si­per­hei­tä mak­sut­to­mal­la päi­vä­hoi­dol­la

Kolumni: Timo Soini ki­roai­si myös vihreän siir­ty­män

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Afry avaa toi­mis­ton Kemiin – suun­nit­te­lu- ja kon­sul­toin­ti­yh­tiö toimii nyt 23 paik­ka­kun­nal­la Suo­mes­sa

Afry avaa toimiston Kemiin. Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö haluaa tulla paikkakunnalle, jotta pääsee lähelle asiakkaitaan, jotka toimivat infra-, teollisuus- ja energiasektorilla sekä julkisella sektorilla.

Kemin toimisto tuo seudulle globaalin palveluvalikoimansa kuten esimerkiksi prosessiteollisuuden palvelut ja turvallisuuspalvelut sekä vesi-, liikenne- ja ympäristöpalvelut. Suomessa Afry toimii nyt 23 paikkakunnalla.

– Kemin seudulla toimii useita tärkeitä asiakkaitamme. Siksi on hienoa avata uusi toimisto palvelemaan sekä nykyisiä että uusia asiakkaitamme paikallisesti. Tulevaisuudessa Kemin toimiston tarkoitus on laajentaa palvelujaan eri toimialoille ja kasvattaa osaajien lukumäärää, AFRY:n Suomen maajohtaja Kalle Rasinmäki kertoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.