Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Voiko Turkin erottaa Na­tos­ta?

Turkin presidentin Erdoganin mukaan Suomi on terroristipesäke, joten hän vastustaa Suomen Nato-jäsenyyttä. Onhan tuossa hitunen totuuttakin.

Aikanaan pääministeri Sipilä toivotti pakolaiset tervetulleiksi Suomeen. Ei kyselty papereita, eikä mitään muutakaan. Jos kysyttiin, vastaukseksi riitti, että paperit hukkuivat mereen. Nyt paperittomille ollaan antamassa oleskeluluvat.

Ei Nato-maa Turkkikaan ole puhdas pulmunen. Se teki asekauppoja Venäjän kanssa, jonka asekouluttajat tulivat Turkkiin. Se miehittää laittomasti Pohjois-Kyprosta ja loukkaa jatkuvasti Kreikan ilmatilaa sekä on hyökännyt Syyrian kurdi-alueelle. Turkki antoi vuosia salaista tukea Isisille ja oli osallisena öljynviennissä Turkin kautta Välimerelle.

Turkin hallitus vainosi muiden Nato-maiden kouluttamia Turkin sotilashenkilöstöä, joista monet olivat saaneet turvapaikan EU-maista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.