Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

VKV:n Eli­sa­bet Salmela kiiti Oulussa satasen kah­des­ti alle 12 se­kun­nin, liian myö­tä­tuu­len takia aika 11,94 ei ole ti­las­to­kel­poi­nen

Veitsiluodon Kisaveikkojen Elisabet Salmela juoksi perjantaina Oulussa Raatissa Valkean Kaupungin Kisoissa ensimmäistä kertaa kilpaurallaan 100 metriä alle 12 sekunnin.

Salmela kiiti niin alkuerässä kuin voitokkaassa finaalissakin ajan 11,94. Harmittavasti vain aika ei ole tilastokelpoinen, sillä myötuulta oli hieman liikaa eli alkuerässä 2,1 ja finaalissa 2,3 m/s.

Salmela, 22, on kärsinyt kolmen viime vuoden aikana jalkavaivoista, mutta nyt takana on ehjä harjoituskausi. Tämä näkyy tuloksissa, sillä 200 metrin ennätyskin parani viime sunnuntaina puolisen sekuntia 24,99:een. Salmelan virallinen satasen ennätys on 12,15.

Salmelan takana toiseksi kisassa tuli Oulun Pyrinnön Taru Väisänen (12,11) ja kolmanneksi Kuivasjärven Auran Aino Vuorjoki (12,15).

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.