Mainos

Vi­sit­ke­mi.fi kutsuu nä­ke­mään ja ko­ke­maan Kemin

Kemin teollisuuskylän ylläpitämä, vastikään avattu Visitkemi.fi on sekä paikallisten ihmisten, että Kemin kävijöiden aarreaitta: yhden hiirenklikkauksen päästä löytyy lähes kaikki, mitä merellisessä Kemissä voi tehdä, nähdä ja kokea. Eikä koskaan ole liian myöhäistä saada omaa yritystä saitille mukaan!

Visitkemi.fi -sivuston ylläpitäjät toivovat, että myös paikalliset ihmiset innostuisivat hyödyntämään sivustoa etsiessään uutta tekemistä, kokemista ja näkemistä omalta paikkakunnaltaan.
Visitkemi.fi -sivuston ylläpitäjät toivovat, että myös paikalliset ihmiset innostuisivat hyödyntämään sivustoa etsiessään uutta tekemistä, kokemista ja näkemistä omalta paikkakunnaltaan.
Kuva: Monipuolinen Meri-Lappi

Hei siellä, kemiläinen ja Kemin kävijä! Yllättikö ruoan tai kulttuurin nälkä? Etsitkö kokous- tai majapaikkaa? Kaipaatko liikuntaa, hemmottelua tai vinkkejä illanviettoon? Ei hätää. Polveilivatpa toiveet ja tarpeet mihin suuntiin tahansa, löytyvät ratkaisut nyt yhden verkko-osoitteen alta: hiljattain avautunut, Visitkemi.fi -sivusto on nimittäin pistänyt koko Kemin pakettiin!

– Sivustolta löytyy kattavasti tarjontaa aina ravintola- ja majoituspalveluista kulttuuri- ja liikuntapalveluihin sekä paikallisiin erikoisliikkeisiin asti, iloitsee Kemin Teollisuuskylän toimitusjohtaja Tarja Heikonen.

Visitkemi.fi -sivustolle on liittynyt jo noin 30 paikallista palveluntarjoajaa, joista valtaosa edustaa matkailu-, ravintola- tai majoitusalojen toimijoita. Verkkosaitin ollessa kyseessä liian täyttä ei kuitenkaan pääse tulemaan, eikä koskaan ole liian myöhäistä saada omaa yritystä sivustolle mukaan:

– Toivomme, että nyt julkaisun myötä nekin paikalliset ja lähialueiden toimijat, jotka eivät vielä ole mukana, innostuvat ottamaan yhteyttä. Erityisesti pienempiä kivijalkaliikkeitä kaivataan mukaan, Heikonen toteaa.

Sivuston ylläpitäjät toivovat, että Visitkemi.fi vakiintuisi osaksi Kemin paikalliskulttuuria ja ottaisi paikkansa kaupungin monipuolisena tietolähteenä, mitä se eittämättä onkin: yhtä lailla paikallisia kuin turistejakin palvelevalle sivustolle pyritään sisällyttämään kaikki, mitä merellisessä Kemissä voi nähdä, tehdä ja kokea.

– Kemiläisille sivusto tarjoaa vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon. Esillä on paljon aktiviteetteja aina erilaisista liikuntamahdollisuuksista luontokohteisiin asti. Lisäksi sieltä löytyy ajantasainen tapahtumakalenteri, joka kiinnostaa varmasti erityisesti paikallisia, Kemin teollisuuskylän asiakkuusvastaava Elina Martimo uskoo.

Yksi vilkaisu esillä olevaan ruoka- ja majoituspalvelujen kattaukseen riittää puolestaan osoittamaan todeksi tämän: Kemissä ei kukaan jää nälkäiseksi tai yöksi taivasalle. Korkeatasoisia ravintoloita ja majapaikkoja löytyy joka lähtöön. Varmaa on myös se, etteivät uniikit kivijalkaliikkeetkään jää keneltäkään löytymättä tai huomaamatta silloin, kun ne ovat esillä visuaalisesti näyttävän, Vitiskemi.fi -sivuston estradilla.

Lyhyesti viesti kaunis: Nomon Oy:n kanssa yhteistyössä toteutetun Visitkemi.fi -sivuston rakennustyö on tuottanut hedelmää. Käsissä on koko kaupunkia laaja-alaisesti palveleva sivusto monine mahdollisuuksineen ja valoisine tulevaisuudennäkymineen:

– Palaute on ollut positiivista ja lopputulos on oikein onnistunut, kiitos Nomonin Pasin ja Ollin kanssa hyvin sujuneen yhteistyön. Jos jotain vielä kaipaamme, niin rakentavia kehitysideoita, jotta voimme tehdä sivustosta entistäkin paremman, Heikonen ja Martimo kiteyttävät.

Gallup:

Oletko nähnyt jo visitkemi.fi:n sivuston? Mitä mieltä olet siitä?

Katja Limingoja, yrittäjä

Pitopalvelu Catjanne, Savotta

• Olen nähnyt sivuston, sillä myös meidän omat palvelut on sinne syötetty. Mielestäni on hyvä juttu, että saimme sivuston viimein käyttöön. Se on erittäin helppokäyttöinen ja kaikki löytyy saman katon alta. Kävijöiden lisäksi se palvelee myös paikallisia asukkaita. Toivottavasti saadaan myös englanninkielinen versio tulevaisuudessa.

Oskar van Ieperen, yrittäjä

Merike (m/s Leila)

• Olen nähnyt, sillä meidän oma yritys on myös siellä mukana. Minusta sivusto on erittäin hyvä: look on raikas ja selkeä, sisältö ja välilehdet on hyvin lajiteltu. Nyt kävijät saavat hyödyllistä tietoa kootusti yhdestä paikasta.