Mainos

Viisi vuotta muo­ti­kaup­paa Kemissä - "Ei mene päivää, etteikö jotain uutta saa­pui­si myy­mä­lään"

Kemin Prima-tavaratalossa sijaitseva Subway Clothing on myynyt muotia jo 80-luvulta lähtien, mutta maaliskuussa tulee viisi vuotta siitä, kun remmiin astuivat uudet kauppiaat. Merkkivuoden kunniaksi valikoimaa laajennettiin lastenvaatteisiin

Maaliskuussa tulee viisi vuotta siitä, kun Sanna Palo ja Heli Dianoff avasivat oman Subway Clothing -liikkeensä. Merkkipäivää juhlistetaan liikkeessä 26.-28.3., jolloin luvassa on tarjouksia, yllätyksiä, arvontaa ja muuta mukavaa!
Maaliskuussa tulee viisi vuotta siitä, kun Sanna Palo ja Heli Dianoff avasivat oman Subway Clothing -liikkeensä. Merkkipäivää juhlistetaan liikkeessä 26.-28.3., jolloin luvassa on tarjouksia, yllätyksiä, arvontaa ja muuta mukavaa!

Kun kemiläisille Sanna Palolle ja Heli Dianoffille tarjottiin vuonna 2015 mahdollisuutta ostaa perinteikäs vaateliike Subway Clothing, ei parivaljakon tarvinnut kauaa miettiä päätöstään. Liike oli tullut tutuksi jo naisten omassa nuoruudessa ja sillä oli vankka kävijäkunta. Naiset uskoivat kivijalkakaupan tulevaisuuteen.

Ja kannatti uskoa: toiminta lähti mukavasti käyntiin ja matkan varrella tuotevalikoima on laajentunut huimasti. Vuoden alussa Palo ja Dianoff laajensivat lastenvaatteisiin. Subwayn oma lastenvaateosasto sijaitsee nyt liikerakennuksen katutasossa.

– Lastenvaatteita oli toivottu pitkään, koska Kemissä niitä ei juuri myyty. Kun meillä jo myynnissä olevat merkit Jack&Jones ja Only toivat markkinoille omat lastenvaatemallistonsa, otimme ne ensimmäisinä myyntiin, Palo sanoo.

Kesällä lastenvaatevalikoima laajenee entisestään, kun myyntiin tulee myös Levis’n oma vaatemallisto.

– Odotamme sitä yhtä innoissaan kuin asiakkaammekin, Palo myöntää hymyillen.

Subway Clothingin valikoimista löytyy jo 17 eri tuotemerkkiä. Myös lastenosaston valikoima laajenee koko ajan.
Subway Clothingin valikoimista löytyy jo 17 eri tuotemerkkiä. Myös lastenosaston valikoima laajenee koko ajan.

Nuorekkaita vaatteita kaikenikäisille

Palo ja Dianoff ovat halunneet pitää kiinni Subway Clothingin alkuperäisestä ajatuksesta myydä nimenomaan nuorekkaita, kohtuuhintaisia vaatteita. Erityisesti nyt, kun merkkivalikoima on laajentunut, löytävät kaikenikäiset omaan tyyliinsä sopivia vaatteita.

Noin joka toinen kuukausi naiset matkaavat Helsinkiin täydentämään liikkeensä valikoimaa. Jos vielä 80-luvulla trendit saapuivat Kemiin kuukausien ja vuodenkin viiveellä, näkyvät ne nyt Subwayn hyllyillä ja henkareissa saman tien.

– Valikoima uudistuu jatkuvasti. Ei mene päivää, etteikö jotain uutta saapuisi myymälään, Dianoff sanoo.

Itsenäisenä vaatekauppana Subway Clothing pystyy kuuntelemaan tarkasti asiakkaiden toiveita ja mieltymyksiä, ja valitsemaan myytäväksi paljolti sitä mitä haluaa. Valikoimista löytyykin niin perusmuotia, kuin hieman rohkeampaakin tyyliä.

– Esimerkiksi ympäristöasiat kiinnostavat nyt entistä enemmän ja on kiva, että merkit ottavat tämän paremmin huomioon. Kierrätettyjä ja ekologisia materiaaleja näkyy paljon ja raaka-aineiden alkuperä on hyvin esillä, Palo kiittelee.

Koko asukokonaisuus saman katon alta

Vaatteiden lisäksi Subway Clothingin valikoimista löytyy koruja ja muita asusteita. Sekä ala- että yläkerran myymälässä on myynnissä Glitterin tuotteita, jotka ovat erityisesti lasten ja nuorten mieleen. Lisäksi myynnissä on Kemissä valmistettuja kierrätyskoruja. Koruvalikoimasta löytyvätkin korut myös aikuisen juhla-asuun.

– Pyrimme siihen, että koko asukokonaisuuden saa saman katon alta. Valikoimme vaatteet niin, että yläosiin löytyy sopivat alaosat ja päinvastoin, Dianoff vinkkaa.

Tällä hetkellä Subway Clothingin valikoimissa näkyy vielä neulepaitaa ja talvitakkia, mutta jo ensi kuun alussa myymälään alkaa saapua kevään juhliin sopivia vaatteita – ensimmäistä kertaa myös lapsille.

Samaan aikaan Palo ja Dianoff kiertelevät jo Helsingin myyntihuoneilla valitsemassa vaatteita ensi pikkujoulukauteen. He pitävät omalta osaltaan huolen siitä, että kemiläiset löytävät vaatekaappeihinnsa sisältöä myös omalta paikkakunnalta.

– Tervetuloa ostoksille!

INFOBOKSI

Subway Clothing

Osoite: Valtakatu 7-9, 94100 Kemi

www.subwayclothing.com