Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Vii­mei­sen kier­rok­sen kaa­tu­mi­nen maksoi yk­kös­si­jan Tero Lokalle

Moottorikelkkailun SM-kisakausi jatkui lauantaina Rovaniemellä Mäntyvaaran raviradalla kisattavan sprintin merkeissä. SM Pro -sarja oli jälleen tiukkaa taistoa Tero Lokan ja Saku Niskasen välillä. Legendoissa Jokke Peräsalo teki näyttävän paluun kisakentille sitten rajun onnettomuuden.

Viimeisen ajokierroksen kaatuminen maksoi lauantainarovaniemeläiselle Tero Lokalle ykkössijan.

– Siinä tuli  ajotekninen virhe. Oli liikaa yritystä, Lokka toteaa. Mies ajoi kahdella ensimmäisellä kierroksella nopeiten, mutta kolmannella kierroksella hän veti näyttävästi kelkan kanssa ympäri, mihin uhrautui sen verran aikaa, että iisalmelainen Saku Niskanen nousi lauantain voittajaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.