Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ve­te­raa­ni­päi­vän juhla vä­lit­tyy Ina­ris­sa kunnan ra­dio­ka­na­val­la

"Kunnioitetaan veteraanejamme ja heidän ponnistelujaan isänmaamme hyväksi."

Kansallista veteraanipäivää ja tällä kertaa myös tasan 75 vuotta sitten päättyneen Lapin sodan muistoa vaalitaan Inarissa arvostuksella ja kunnioituksella kunnan radiokanavan välityksellä. Kulttuurisihteeri Mirja Karjalainen kehottaa olemaan kuulolla tänään kello 13 Radio Inarin lähetyksen ääressä.

Ohjelmassa puhuvat Inarin seurakunnan diakoniapappi ja kappalainen Mauno Hepola, Inari-Ivalon sotaveteraanien yhdistyksestä Lauri Wesslin ja Inarin kunnanjohtaja Toni K. Laine. Veteraanilähetyksen musiikista vastaavat kanttori Raimo Holappa sekä Lapin musiikkiopiston rehtori ja viulisti Kaisa Kuula-Bullat.

Juhlaa verkon ja median välityksellä

Maakunnallinen Lapin maanpuolustusyhdistys on perinteisesti välittänyt tietoa Lapin alueella järjestettävistä kansallisen veteraanipäivän tilaisuuksista ja tapahtumista sekä kannustanut niihin osallistumaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.