Arvio: Unoh­tu­ma­ton sa­tu­met­sän val­loi­tus — Lapin yli­op­pi­las­teat­te­rin suur­mu­si­kaa­li on voi­man­näyt­tö, josta pu­hu­taan pitkään

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Van­ho­jen­tans­sien pe­ru­mi­nen on väärin

Korona-aikana on täytynyt tehdä rajoituksia suurimpien tartuntaketjujen katkaisemiseksi. Myös vanhojentanssit ja penkkarit ovat joutuneet ympäri Suomea kärsimään, ja lukiolaisille suuret tapahtumat on voitu jopa kokonaan perua. Tärkeiden tapahtumien peruminen kokonaan on väärin.

Vanhojentanssit ja penkkarit ovat usein lukiolaisille hyvin merkityksellisiä tapahtumia. Olen kuullut useilta lukiolaisilta, kuinka he odottavat, että pääsevät pukeutumaan näyttävästi vanhojentanssipäivänä ja hieman spesiaalimmin penkkaripäivänä. Ymmärrän, että koronarajoituksia on tehtävä, ettei tilanne ryöstäydy käsistä, mutta onko oikein viedä lukiossa puurtavilta oppilailta kohokohtia kokonaan pois? Mielestäni siihen ei ole oikeutta.

Maailmassa tiedetään, että koronan “tautijaksot” aaltoilevat, mutta virus ei poistu maailmasta mihinkään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.