työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Vä­hem­män ostajia vaa­te­kau­pas­sa?

Koululaiset kirjoittavat

Nykypäivänä surullisen monessa vaatekaupassa sovituskoppijärjestely on toteutettu äärettömän huonosti. Pienen kopin sisäänkäyntinä toimii joko oviaukkoa kapeampi verho tai ovi, jossa ei ole lukkoa. Tämä aiheuttaa sen, että helposti ahdistuvat ihmiset eivät uskalla kokeilla rennosti vaatteitaan järjettömän ahtaassa ja avoimessa kopissa, josta on selvä näköyhteys esimerkiksi kaupan muihin asiakkaisiin ja päinvastoin.

Pahimmassa tapauksessa kukaan ei halua käyttää koppeja ja liike suistuu suoraa päätä konkurssiin, kun ei saa enää mitään kaupaksi!

Miettikää, kun olette haaveilleet monta viikkoa ostavanne jotkut housut. Olette vihdoin haalineet rahat kasaan ja kävelette riemuiten kauppaan sisälle. Löydätte kyseiset housut ja oikean koon.

Voi, kuinka hienoilta ne näyttävätkään, vaikka ovatkin vasta käsivarrella! Vielä pitäisi käydä kokeilemassa, miten ne istuvat jalkaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.