Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 5. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Sinikka Kont­ti­nen on yl­peäs­ti ny­ky­ajan rohkea maa­ti­lan emäntä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Väärä diag­noo­si, väärät lääk­keet

Korjataanpa mitä tahansa, niin ensimmäisenä on selvitettävä vian syy, aivan sama onko kyseessä kone tai ihmisen sairaus.

Auton ylimääräisen kolinan voi peittää paremmalla äänisuojauksella, mutta tuloksena on lopulta kalliimpi korjaus. Sairauden oireet saa helposti pois kovemmilla kipulääkkeillä, mutta tauti vain pahenee.

Ihmiskunnan suurin oire pahasta ja vaarallisesta taudista on ilmaston lämpeneminen. Jos me ihmiset emme löydä siihen tehoavia lääkkeitä, niin luontoäiti ottaa asian hoitaakseen. Luonnon lääkkeet tulevat olemaan kovia, mutta tehokkaita. Luonto karsii ihmisten määrän nykyisestä lähes 8 miljardista aluksi muutamaan sataan miljoonaan. Hoitokeinona on merien saastuttaminen, jolloin kalastus loppuu, viljelypinta-alan supistaminen kuivuuden ja maaperän köyhdyttämisen avulla, karjat kuolevat ja juomavesi loppuu. Merenpinnan nousu vähentää asuttua pinta-alaa. Ihmisiä kuolee massoittain, syntyy pakolaisvirtoja ja sotia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.