Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Jääkiekko: Ro­Ki-maa­li­vah­ti Cody Porter lai­nal­le Tap­pa­raan

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Työpaja tutkii tyl­syy­den rajaa Kau­ko­ses­sa

Toisintekemisen työpaja aloittelijoille on tarjolla Hiljaisuus-residenssissä Kittilän Kaukosessa.

Taiteellisen ajattelun iltapaloja nautitaan jo torstaina ja perjantaina 9. ja 10.7. Ilmoittautumisella on tämän vuoksi  jo kiire, ja sen tulee tapahtua sähköpostitse 9.7. kello 18 mennessä.

Kesä-heinäkuun vaihteessa Hiljaisuus-residenssin valtasi Stand Up Tragedia, eli sirkusta, performanssia ja mediataidetta yhdistävän taiteilijaryhmän Jarko-Kiistala-Karuvuoren teos. Siinä havainnot arjen ja taiteen kaavoista sekä lainalaisuuksista muotoutuvat aivoja ja alitajuntaa kutitteleviksi nyrjähdyksiksi.

Residenssijaksonsa päätteeksi trio avaa taiteellista ajatteluaan yleisölle ilmaisen, kaksipäiväisen iltakurssin puitteissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.